POMAHNITALI ŠA DEMOLIRAO IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Nahvatao Mionu sa drugim, pa divljao i lomio sve pred sobom!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je doživeo napad histerije, pa krenuo da lomi sve pred sobom.

POMAHNITALI ŠA DEMOLIRAO IMANJE U ŠIMANOVCIMA: Nahvatao Mionu sa drugim, pa divljao i lomio sve pred sobom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša, sinoć je ponovo bio u centru pažnje zbog svojih ljubavnih problema. Naime, tokom žurke u rijalitiju "Elita", došlo je do žestoke svađe između Ša i njegove devojke Mione Jovanović. Kako je već poznato, Ša je sklon ljubomori, a sinoć je došlo do konflikta kada je Miona odlučila da mu kontrira u svemu.

Tokom svađe, Ša je izrazio svoje nezadovoljstvo na veoma agresivan način, što je rezultiralo žestokim sukobom rečima. Pljuštale su uvrede, a atmosfera je postala veoma napeta. U jednom trenutku, Ša je čak razbio neki predmet o pod, nakon čega je munjevito napustio prostoriju i otišao u garderober.

Treskao je sve pred sobom, a ukućani su prilazili, kako bi pokušali da ga smire i spuste loptu, dok je on divljao i pretio Mioni:

 

- Koga ćeš ti da gledaš, sa kim ćeš da se muvaš, ko ti je dao dozvolu za to?! Nećeš meni te ku*vinske fore - vikao je Ša.

- Ma, koga gledam? Čovek me je pitao nešto, pitao me je gde je Lejdi, ja sam mu samo odgovorila - pravdala se Miona.

- Hajde samo pogledaj nekoga, pa ćeš videti šta će se desiti. Videćeš... Je*eš me u mozak dva meseca, još sad hoćeš da se kupaš, boli te pi*ka za mene - nastavljao je reper.

- Ti si mi rekao da idem kod drugog, ako mi ne odgovaraš, deset puta si mi to rekao, naravno da ću da puknem i kažem ti to - objašnjavala je Jovanovićeva, ali uzalud.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
WOW

07.02.2024 13:03

Nije ni cudo sto brak ne moze da mu traje duze od mesec dana…..Covek je poludeo skroz. Nista nema napolju od ove veze ,ako se on ponasa ovak pred 260 kamera,kako li ce tek ponasati napolju bez i jedne ….uzas kakav je on psiho !!!