ŠA NAHVATAO MIONU I MENSURA NA DELU: Neviđeni skandal u Eliti, Jovanovićeva totalno razgolićeva pred Ajdarpašićem!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je primetio šta se dešava između Mione i Mensura - usledio lom.

ŠA NAHVATAO MIONU I MENSURA NA DELU: Neviđeni skandal u Eliti, Jovanovićeva totalno razgolićeva pred Ajdarpašićem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i učesnik rijalitija "Elita", ponovo je bio u centru pažnje zbog svojih burnih reakcija prema Mioni Jovanović. Naime, Ša je izrazio nezadovoljstvo time što je Miona jutro provela u kratkoj pidžami, te ju je stalno podsećao da treba da se presvuče. Ova situacija izazvala je brojne reakcije među gledaocima, a Ša je bio uporan u svojim zahtevima da Miona bude uz njega.

Kako je Miona sinoć priznala da ju je Mensur Ajdarpašić muvao pre ulaska u Elitu, Ša je shvatio da Ajdarpašić neprestano odmerava Mionu i da sada ona mora povesti računa o tome kako se oblači i ponaša.

Odmah joj je to zamerio, ali ona nije želela ni da čuje za njegov zahtev, pa je započela novu svađu. Reper inače ima problem sa ljubomorom, a nakon ovog saznanja, sve je nesigurniji u odnos i vezu sa Mionom, pa koristi svaku priliku da joj zameri prošlost sa Mensurom.

 

Razgovor između Ša i Mione odigrao se u pušionici, a tema razgovora bila je Mionino ponašanje tog jutra. Ša je istakao da ga je posebno zasmetalo to što je Miona provodila vreme u bebi dolu, što je navelo na burnu reakciju i insistiranje da se presvuče. Ovaj incident dodatno je zaoštrio odnos između ove dvoje učesnika, što je privuklo pažnju javnosti i pokrenulo žustru raspravu o ponašanju u rijalitiju.

- Moraš da se središ i presvučeš - rekao je Ša.

- Ma, ne moram ja ništa - govorila je Miona.

- Je l se ti zezaš ili me dr*aš? - upitao ju je Ša.

- Ništa od toga, šta je tvoj problem, ne razumem - rekla je Miona.

- Šta je tvoj problem? - nastavljao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading