IMALA JE AFERU SA MUŽEM SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE: Popularna influenserka doživela transfer blama, njegova žena ih uhvatila na delu!

Autor:

Zabava

07.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna influenserka je otkrila šok-detalje afere sa mužem svoje najbolje prijateljice.

IMALA JE AFERU SA MUŽEM SVOJE NAJBOLJE DRUGARICE: Popularna influenserka doživela transfer blama, njegova žena ih uhvatila na delu!

Foto: honeyybrooks/Instagram

Honey Brooks

Australijska influenserka, Honey Brooks, nedavno se našla u središtu viralnog skandala u vezi sa tajnim pretplaćivanjem na njen OnlyFans nalog od strane muža njen najbolje drugarice. Situacija je eskalirala u javnu svađu, pri čemu Honey tvrdi svoju nevinost, a njena najbolja drugarica se oseća izdana. Hajde da se zagledamo u detalje ove uzbudljive priče.

Honey Brooks je otkrila u seriji videa da je muž njene najbolje drugarice vodio intimne razgovore s njom pod lažnim imenom na OnlyFans-u. Međutim, muž demantuje njenu tvrdnju, tvrdeći da je Honey bila svesna njegovog pravog identiteta. Ovo otkriće je izazvalo žestoku debatu, sa visokim emocijama sa svih strana.

Republika

Foto: honeyybrooks/Instagram

Honey Brooks

 

Nakon što je istina izašla na videlo, dinamika odnosa između Honey, njene najbolje drugarice i muža njene najbolje drugarice doživela je drastičnu promenu. Honey je izrazila nameru da održi iskren razgovor sa svojom najboljom drugaricom i njenim mužem kako bi rešili konflikt. Međutim, stav njene najbolje drugarice se promenio nakon što je njen muž insistirao da je Honey bila saučesnik u situaciji, što je dovelo do prekida njihovog prijateljstva.

- Saznala je za njegovu tajnu, tako što je videla u mobilnom telefonu i prekinula svaki kontakt sa mnom. Izgubila sam jednu od najboljih prijateljica, nisam imala pojma da se dopisujem sa njenim mužem - objasnila je, između ostalog, influenserka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading