PEVAČ SAZNAO ZA VANBRAČNOG SINA, TRAŽIO DNK: Pevario suprugu, pa napravio dete LJUBAVNICI?!

Autor:

Zabava

06.02.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić je progovorio o vanbračnom sinu, koje je navodno dobio sa svojom ljubavnicom.

PEVAČ SAZNAO ZA VANBRAČNOG SINA, TRAŽIO DNK: Pevario suprugu, pa napravio dete LJUBAVNICI?!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Folk pevač Miloš Bojanić, poznat po svojim emotivnim pesmama i prisustvu u rijaliti programima, uživa u skladnom braku sa suprugom Brankom, koja je čak 24 godine mlađa od njega.  

Međutim, pred sam ulazak u rijaliti "Zadruga 3", Bojanić je iznenadio mnoge priznanjem da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom.

Tokom javnog istupa, Bojanić je izneo spekulacije o mogućem vanbračnom sinu, ističući da bi ga odmah priznao.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miloš Bojanić

 

- Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete - rekao je pevač, pa bez pardona poručio kako ne može da se seti detalja neverstva:

- Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete.

- Da imam vanbračnog sina, odmah bih ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio - rekao je popularni pevač, prenosi Informer.

Uprkos ovim izjavama, Bojanić i njegova supruga Branka održavaju skladan brak, te zajedno podižu dva sina. Jedan od njih, Mikica Bojanić, je čak učesnik "Zadruge 6", što dodatno intrigira javnost. Popularni pevač Miloš Bojanić je svojim javnim priznanjem i izjavama pre ulaska u rijaliti "Zadruga 3" izazvao brojne reakcije javnosti, dok njegov skladan brak i porodična harmonija i dalje ostaju centralna tema interesovanja medija i publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading