SLAVLJE U DOMU MILJANE KULIĆ! Evo šta se dešava u Nišu u jeku Skandala sa učesnicom Elite, nje nema ni na mapi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je ranije komšijama rekla da je na lekovima zbog ćerke, koja planira da beži iz zemlje sa Zolom.

SLAVLJE U DOMU MILJANE KULIĆ! Evo šta se dešava u Nišu u jeku Skandala sa učesnicom Elite, nje nema ni na mapi! (FOTO)

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Majka učesnice Miljane Kulić Marija Kulić slavi 49 rođendan, pa je pozirala u restoranu sa suprugom Sinišom, a mnogi se pitaju gde joj je naslednica! Naime, kako se pisalo da je Marija danima pod stresom zbog ćerkine diskvalifikacije i činjenice da hoće da živi sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, ona se sredila za ovaj poseban dan, te je pokazala da ume i da uživa. 

Foto: Instagram printscreen

Marija i Siniša Kulić

 

Njena naslednica, Ana Kulić, pokazala je deo atmosfere iz Niša iz svog doma, ali i iz jednog restorana gde su se okupili, pa su čestitke pljuštale na društvenim mrežama. 

Ono što je svima zapalo za oko jeste činjenica da je Ana postavljala fotografije roditelja, ali ne i sestre Miljane, pa su mnogi mislili da ona ni nije na majkinom rođendanu, s obzirom na to koliko su se prethodnih dana svađale. 

Foto: Instagram printscreen

Marija Kulić

 

Podsećamo, Marija je komšijama rekla da je na lekovima zbog ćerke, koja planira da beži iz zemlje sa Zolom.

Marija je van sebe otkako je Miljana izbačena. Videla je još pre incidenta da je ona van sebe i da je samo pitanje vremena kad će nekoga da udari. Komšije dolaze svaki dan u kuću i ona im se tako jada. Stalno priča: " Miljana će da me otera u grob! Ne znam više kako da joj pomognem! Otišla je kod Zole, a svi znamo kakvi su u kombinaciji. To je strašno! Opet će da je navuče na ko zna šta! Pitanje je vremena kada će da se spetljaju i da ponovo krenu da se kockaju! Oni su najgori u kombinaciji, to su propalice - pričala je Marija, kaže upućen izvor.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading