BIZARNA IZJAVA JANJUŠA 30 DANA OD SMRTI MLAĐEG BRATA: Podsetio se njegove sahrane, pa tražio da VODI LJUBAV sa Aneli po ceo dan!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je zgrozio javnost današnjom izjavom.

BIZARNA IZJAVA JANJUŠA 30 DANA OD SMRTI MLAĐEG BRATA: Podsetio se njegove sahrane, pa tražio da VODI LJUBAV sa Aneli po ceo dan!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš vratio se na imanje nakon što je u Prijepolju sahranio brata Mihaila Janjuševića, a napolju je najteže njegovoj majci, koja svakodnevno obilazi sinov grob. Kako smo saznali, komšije u Prijepolju stalno gledaju tužne scene jer se Markova majka ne miri sa činjenicom da joj sina više nema.

Janjuš je u Eliti obnovio romansu sa Aneli Ahmić i prešao joj preko svega, a danas je sa njom podelio svoju bol, mesec dana nakon smrti rođenog brata Mihaila. Poverio joj se, pa nakon toga priznao da mu jedino prija da vodi ljubav sa njom, nakon čega se Aneli postidela i rekla mu da prestane to da priča:

 

- Mesec dana prođe, a bol nikad ne prolazi. Kako volim tako kad te zagrlim i kad ležimo zajedno. Jer da nismo zajedno sada ja bih prsnuo. Vodio bih ljubav sa tobom po ceo dan, to mi onako sada prija sa tobom - priznao je Janjuš.

- Jao, Janjuše, prestani, sramota me je da pričaš takve stvari -rekla je Aneli.

- Pa kakve to veze ima, jel smo zajedno ili nismo. Najviše volim kad legnemo i kad te zagrlim - rekao je Janjuš.

Janjuš je nedavno u emisiji "Amidži šou" otvorio dušu i kroz suze govorio o pokojnom, mlađem bratu:

- Poslao je majci tri srca, poslednje što je poslao je bilo to, postavio je majku na pozadinu i stavio je majkin rođendan kao šifru na telefonu. Pogodio sam šigru iz prve odmah - rekao je Janjuš nedavno u emisiji " Amidži šou". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zak

24.01.2024 16:07

Ovaj lik je dno dna. Prica koliko mu je zao brata koji se obesio, a trazi da vodi seks po ceo dan sa osobom koja je isti olos kao i on. Najbolje ga je opisao Osman Karic : Nije glup, ali je pokvaren i namazan.

Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 17:00

Peticija : izbaciti ološa i ološkinju ! Da ga gledaju majka i ćerka na nacionalnoj televiziji, sram ga bilo ! I drvoseča bi se uljudnine ponašao na televiziji ... I nije mi jasan seks - pokriju se preko glave, usmrđeni - ma, bre, otkrijte glavudže, ionako vas nije blam ! Porez da plate na ovakvo ponašanje - nisu ni za Plavi most !!!

Cilka

24.01.2024 17:02

Upravo se obratio majci recima Majko ne brini dobro sam da skrenemo misli bavim se nekim BOLJIM stvarima (Samo fali majko gledaj me)