MAJA SE SVETI ANELI! Marinkovićka rešila da po svaku cenu skloni Ahmićku od Janjuša! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuša dobro znam, on je sad utučen, pa svaku priliku korisiti da ga zavlači!

MAJA SE SVETI ANELI! Marinkovićka rešila da po svaku cenu skloni Ahmićku od Janjuša! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković po svaku cenu hoće da uništi Aneli Ahmić jer je sve bliža sa njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, pa je sad počela da kuje plan kako da je skloni od njega. Naime, Maja je sa cimerima u dvorištu pričala da neće da ostane dužna Aneli, pa priča kako će pred svima da je raskrinka.

- Aneli je uspela u nameri da se zbliži s Janjušem, a znamo svi da je to deo plana. Nije mi jasno da devojka ne vidi koliko je providna. Hoću da joj objasnim da ne može tako da manipuliše. Janjuša dobro znam, on je sad utučen, pa svaku priliku korisiti da ga zavlači. To neću da dozvolim i samo da se zna da ću tome da stanem na put. Ona ne vidi da ja pratim svaki njen korak. Naivna je, ne zna s kime se zakačila - rekla je Marinkovićka, pa je nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Janjuš mene poznaje jako dobro, kao i ja njega. Zato je Aneli u problemu. On nema tu bliskost koju je imao sa mnom. Poštuje je, tu je ona za njega, ali to je sve. Nema ta veza budućnost, pogotovo kad on bude provalio da će ona da ga koristi samo za svoje hirove i novac. Ona je takva žena, to se vidi. Pa dete rođeno je ostavila napolju. Šta drugo čovek da očekuje nadalje! 

Foto: printscreen/RTVPink

Marko, Maja i Aneli Ahmić

 

Inače, Janjuš i Aneli su završili u krevetu gde su se mazili nakon pomirenja koje je palo u Eliti. Ovo je iznenadilo sve, a pogotovo njihove cimere koji su nemo posmatrali prizor. 

 

BONUS VIDEO:   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

23.01.2024 05:14

MAJA JE SVE U PRAVU, NIŠTA NIJE LAGALA..JANJUŠ JE, NA ŽALOST, EMOTIVNO POLUPAN...I NE MOŽE RACIONALNO DA REZONUJE...ALI ONA JE SMRAD U SVAKOM POGLEDU...DA SAM NA ENINOM MESTU, USLOVILA BIH DA SE KRUNA VIĐA SA OCEM BEZ NJE...JER NIKAKO NIJE PRIMER...ZA DEVOJČICU NJENIH GODINA...NEKA SE VIĐA SA DETETOM SAM...I BEZ IKOG, KO NIJE MORALNO, NITI PSIHIČKI, NITI PRIMEROM ZA DRUŽENJE SA JANJUŠEVOM ĆERKOM

Melanija

23.01.2024 07:27

Nije Janjuš Zvezdan pa da možeš da manipulišeš sa njime kako ti želiš. Propade ti crnina, plač i povraćanje. Pripade ti uvlačenje Stanijin i Taki izgubi zeta. Tešite se ti i Uroš zajedno možda ga preobratiš ili ti postaneš gej.