HOĆU DA TI RADIM ONO ŠTO NAJVIŠE VOLIŠ! Maja šokirala Janjuša izjavom, Opet htela da ga ODVUČE U KREVET! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majo, muka mi je od sebe samog ponekad! Znam ja na šta ti misliš, ali ja sad stvarno nisam raspoložen za te igrice, pričao je Marko.

HOĆU DA TI RADIM ONO ŠTO NAJVIŠE VOLIŠ! Maja šokirala Janjuša izjavom, Opet htela da ga ODVUČE U KREVET! (FOTO)

Foto: Pink

Učesnica Elite Maja Marinković opet je šokirala bivšeg dečka i cimera Marka Janjuševića Janjuša rečima da hoće da ga podseti na to šta su radili dok su ranije bili u vezi, pa je tako, prema priči njenih cimera opet htela da ga odvuče u krevet! Naime, Maja se tokom razgovora sa Janjušem približila da bi mu na uvo rekla šta su joj namere, pa je pomenula radnje koje su imali nekad ispod jorgana, što je šokiralo druge učesnike!

- Janjuše, sećaš se šta si nekad najviše voleo! Mogu brzo da te podsetim, vidim da si danas u boljem raspoloženju! Ako hoćeš možemo u spavaću sobu - pričala je Marinkovićka, a Janjuš je pokušao da je iskulira, a da ne ispadne grub:

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Marko Janjuševi

 

- Majo, muka mi je od sebe samog ponekad! Znam ja na šta ti misliš, ali ja sad stvarno nisam raspoložen za te igrice!

Kako se Milena Kačavenda našla nedaleko, posle je sa ostalim učesnicima komentarisala da je Marinkovićka otišla predaleko s pričom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda

 

 - I dalje sam u šoku jer sam čula šta je Maja rekla Janjušu! Mislim, to nije moja stvar, ali da li je moguće da dečka hoće da otera u krevet, a vidi da je i dalje van sebe? On stalno misli na brata koji je preminuo, nije mu ni do čega! Mada, šta se i ja mešam! Neka rade oboje šta misle da treba. Mislim da ona sad samo malo više koristi situaciju da Marka udalji od Aneli, ali videćemo šta će tu biti. On dečko više nije između dve, nego tri vatre - pričala je Milena. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

21.01.2024 19:05

Tačno tako "Kumo" Janjuš je između tri vatre: jedna je devojka sa kojom je do smrti brata bio, Aneli ; druga je "Mišica" Maja, dakle bivša koja je bila po ukusu pokojnog brata i treća (trećoj iliti po LGBT terminologiji "Q" odnosno pre podne žena, popodne muškarac a uveče ni sama, sam, samo ne zna) Vaškavi Urke ili Uroš.

Euro

21.01.2024 19:48

Sta god uradili Taki,Maja,Kuma ,Jovana da bi odvojili Janjusa od Aneli ucinice dobro Aneli.Janjus nije za porodicni zivot ,njegov zivot su kamere i rijalitiji a Aneli treba sigurna luka.Ona je majka i treba da Nori pruzi utociste i sretan zivot .Janjus nije za nju,on je maskota rijalitija kao i Maja i Taki i ostali Trumanovci