MOJ SIN NIJE GEJ! SIRIJAC MU JE NUDIO DRUGU VRSTU POMOĆI! Majka učesnika Elite progovorila o aferi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je, ustvari, njega upoznao, bio mu je kao mentor, što se tiče muzičke karijere, kaže majka Bože Džonsa

MOJ SIN NIJE GEJ! SIRIJAC MU JE NUDIO DRUGU VRSTU POMOĆI! Majka učesnika Elite progovorila o aferi! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Pevač i učesnik Elite Boža Džons već duže vreme privlači pažnju javnosti zbog kontroverzne priče o navodnoj podršci koju dobija od Sirijca i o tome da je gej. Dok Boža tvrdi da je u pitanju samo poslovna saradnja, njegovi cimeri iznose drugačije tvrdnje, pa ga prozivaju za crnim stolom. 

Njegova majka Goga oštro je demantovala spekulacije o sinovljevoj seksualnoj orijentaciji, ističući da je reč o čistim lažima, p je naglasila tradicionalnu vaspitanost porodice Džons i ističe da bi Boža sigurno bio iskren oko svoje seksualnosti da je situacija drugačija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Boža Džons i Uroš Stanić

 


To su čiste gluposti i laži, samo što on ne zna da se odbrani! To uopšte nije istina, ni u ludilu! Imao je devojke, žene, starije i mlađe... O tome nema govora. Mi smo tradicionalna porodica, o nama se sve zna - svi smo kao prijatelji, tako razgovaramo sa našom decom i vaspitavamo ih. Sve znamo o njima i sve bi nam rekli. Boža da jeste gej, on bi to rekao - sigurna je Goga, pa je dodala:

Foto: Instagram.com

Boža Džons

 

On je, ustvari, njega upoznao, bio mu je kao mentor, što se tiče muzičke karijere. Savetovali smo sinu da krene polako, međutim, Sirijac mu je obećao da će ga na estradu gurnuti kroz velika vrata, da će ići preko da peva. Sklopili su dogovor da potpišu ugovor na pet godina, Sirijac će u njega ulagati, a on će mu prve godine davati 50 odsto zarade, a taj procenat se smanjuje tokom godina i onda su kvit. Boža je trebalo da nastupa, Sirijac ima poznanstva u Kanadi, ovde-onde, da peva po klubovima, a ne pod šatorima. Sirijac je izabrao i pesmu, to je čisto poslovna saradnja. Eto to je cela istina, nema tu nikakvih afera, ili šta se već priča.

 

 BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading