MATORA PREDOSETILA UJAKOVU SMRT: Gušila se u suzama, majka je molila: "Prestani više, Jovana, to da radiš!"

Autor:

Zadruga

22.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pri poslednjem susretu sa svojom porodicom, tokom praznika u Beloj kući, Tomićka neutešno plakala, zbog čega su je brat i mama sve vreme opominjali.

MATORA PREDOSETILA UJAKOVU SMRT:  Gušila se u suzama, majka je molila: "Prestani više, Jovana, to da radiš!"

Foto: Pink.rs

Jovana Tomić Matora

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora doživela je porodičnu tragediju, pa je juče izvedena iz Bele kuće kako bi sa svojom porodicom prisustvovala sahrani ujaka za kog je bila mnogo vezana. Nakon što su ga ispratili na večni počinak, Matora se vratila u rijaliti, te jedva smogla snage da legne u krevet.

Republika

Foto: Pink.rs

Jovana Tomić Matora bila je na sahrani svog ujaka

Ona je mnogo teško podnela smrt ujaka, koju je na neki način predosetila kada je imala poslednji susret sa članovima porodice tokom novogodišnjih praznika.

Naime, Matora je tada previše emotivno reagovala i sve vreme je plakala, dok ju je majka opominjala da to ne valja, jer tako sluti nekom većem zlu. 

- Iako je Jovana tada bila emotivno povređena zbog još uvek zakonite supruge Anite, majka i brat su primetili da je izliv njenih emocija prenaglašen i molili su je da se sabere i prestane da plače. U narodu se kaže da se tako priziva zlo i da mogu plakati zbog neke veće nesreće - otkriva izvor blizak porodici Tomić za naš portal. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora nije mogla da zaustavi suze kad su je članovi porodice posetili u Beloj kući

Ovome u prilog ide i razgovor koji je Tomićka tada vodila sa svojim bližnjim u Beloj kući. 

Ona je prvo imala žestok obračun sa majkom Anite Stanojlović, a potom je u Belu kuću ušetala je i njena porodica, majka i brat, što je Matora veoma emotivno doživela. 

Oni su joj stavili do znanja da su joj najveća podrška, pa joj poručili da je vreme da započne novi život. Ona se momentalno rasplakala, a majka je dala sve od sebe da joj olakša dalji boravak u rijalitiju.

- Prestani više, Jovana, to da radiš, nema potrebe nikome da se dokazuješ. Nemoj se nervirati, je l' to vredno tvog nerviranja i tvojih suza? Pogrešila si, ćerko, ali nisi jedina. Prihvati stvari kakve jesu i igraj dalje. Hvala svima u moje ime koji su uz tebe, tvoji pravi prijatelji su uvek uz tebe. Pozdravljam ih puno i mnogo volim što ti pokazuju istinu i njih slušaj - rekla joj je tada majka, pa nastavila da je teši:

- Znam koliko si povređena i koliko ti je teško, bilo je i nama. Nemoj se pecati, nemoj da gledaš, slušaj Marka, dobre ti savete daje, nema više priče o tome, kad smo mi prevazišli i ti ćeš. Pogrešila si i ideš dalje. 

- Nemam snage više, krivim sebe za neke stvari...  Nemoj samo vi da se pecate ili komentarišete - neutešno je plakala Matora, a majka joj je prenela šta je otac poručio:

- I tata je želeo da uđe, ali bi se rasplakao, jer on teže podnosi, sve gledamo, novi život krećeš. Jovana, ti znaš ko smo mi, nemoj da dozvoliš da te neko poremeti, ljudi nam šalju sve, čak i kad mi ne gledamo.

Jovana se i dale gušila u suzama, ali je obećala da će se zbog njih truditi da se smiri.

- Samo mi vi budite dobro, čuvajte mi tatu - zaključila je Matora tada. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading