ANELI IMA LUDU PORODICU! JANJUŠ TREBA DA SPASE ŽIVU GLAVU! Stanija brutalno isprozivala Ahmićku u jeku skandala s bivšim košarkašem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S njene strane nema emocija i žao mi je ako se on stvarno u nekom trenutku zaljubio u nju!

ANELI IMA LUDU PORODICU! JANJUŠ TREBA DA SPASE ŽIVU GLAVU! Stanija brutalno isprozivala Ahmićku u jeku skandala s bivšim košarkašem! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević kaže da Marko Janjušević Janjuš treba da se kloni Aneli Ahmić, ali i njene porodice, s obzirom na to da su navodno sve iscenirali da bi došli do rijaliti priče. Starleta je bila gost u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa je otkrila šta zaista misli o Aneli, ali i o tome kakve su joj namere.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ništa nije stvarno od ovoga što je predstavljeno u javnosti kad je Aneli u pitanju, ali i njena porodica. Ko bi normalan sa njima imao posla, to je njegova muka. Meni samo smeta što su se one nakačile na mene. Same su se uhvatile mene jer im je to priča za rijaliti. Isto je i za Janjuša. Samo ga koriste. S njene strane nema emocija i žao mi je ako se on stvarno u nekom trenutku zaljubio u nju - počela je Stanija, pa je nastavila:

Foto: RTV PINK printscreen

Stanija Dobrojević

 

-  Saznao je Janjuš razne stvari dok je zbog smrti brata boravio napolju, zato se udaljio od nje, ali ona je premazana. Znaće da ga obrlati, pa se možda pomiri, ali ako mene pitate najbolje je da se Janjuš drži podalje od Aneli i cele njene porodice.

Foto: RTV PINK printscreen

Stanija Dobrojević

 

Stanija kaže da je svašta čula napolju, te i da će ako s Markom bude imala priliku da priča nasamo, sve da otkrije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Janjuš je dobar dečko uprkost tome što nekad možda ne zna šta radi. Ako nekad budem opet imala priliku da sa njim pričam, objasniću mu neke stvari i sam će da se skloni od Aneli. Ona je kao parazit, nađe žrtvu i upropasti nekome život - bila je brutalna Dobrojevićka.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
South Beach

21.01.2024 17:51

Koliko vidimo Anelina porodica uci Asminovu kcerku slikarstvu,kiparstvu ,uce je engleskom jeziku ,curica ide na sportske sekcije,vode je na planine,more,uce je svirati .Jako losa familija je li ?