ŠA JE ISPRAZAN I GLUP MUŠKARAC! Vendi urnisala repera, pa ovako prokomentarisala njegov odnos sa Mionom!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove jurnjave koje se dešavaju i njegov haos koji pravi sa Mionom Jovanović su dokaz da sam u pravu. Svake sezone čovek nađe neku klinku, pa se s njom vucara!

ŠA JE ISPRAZAN I GLUP MUŠKARAC! Vendi urnisala repera, pa ovako prokomentarisala njegov odnos sa Mionom!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna Vukelić Vendi

Pevačica Vesna Vukelić Vendi kaže da je Nenad Aleksić Ša čovek koji se ponaša kao tinejdžer koji samo zna da juri nezrele klinke po rijalitiju. Ona tvrdi da je bolje da napolju nađe zanimaciju jer mu se narod smeje.

- Ne mogu da shvatim da je Ša ovoliko površan. To je čovek koji ima četrdeset i kusur, a ponaša se kao pomahnitali tinejdžer. Ne znam kako da protumačim sve ovo što radi, ali iz godine u godinu ulazi na imanje i nema ništa normalno da pokaže. Nije mi jasno da on ne vidi da ima problem. Kako je moguće da čovek, koji bi sada trebalo da ima normalnu porodicu, da zna šta su mu prioriteti, ima postupke koji su jezivi - rekla je pevačica, pa je pojasnila na šta je tačno mislila:

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Vesna Vukelić Vendi

 

- Ove jurnjave koje se dešavaju i njegov haos koji pravi sa Mionom Jovanović su dokaz da sam u pravu. Svake sezone čovek nađe neku klinku, pa se s njom vucara. Kako neko može takvog čoveka da shvati ozbiljno? Meni je ovo skandalozno. Nemam reči. Napolju šatro ima neke ozbiljne veze, a unutra gledamo infantilno ponašanje koje je skandalozno. Pa vidite samo šta se dešava sa ovom malom Mionom... Ovo je jeziv odnos. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona Jovanović

 

Inače, Ša i Miona Jovanović se u poslednje vreme neprestano svađaju, pa gledaoci svedoče scenama u kojima samo što ne dođe do fizičkog obračuna. Obezbeđenje je već reagovalo u više navrata, a njihovi cimeri strahuju od novih svađa i sukoba. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

21.01.2024 13:03

SLAŽEM SE SA SVIM ŠTO JE REČENO, ČAK MISLIM JOŠ GORE...ALI NI O NJOJ NEMAM NI NAJMANJE DOBRO MIŠLJENJE, JER ONGREŠI PA GREŠI, ALI I ONA JE POHLEPNA I PRISTALA NA TAJ I TAKAV ODNOS JER NEMA NIŠTA DRUGO PAMETNO I INTERESANTNO DA POKAŽE ILI KAŽE...VIŠE OD 50%UČESNIKA BIH ODMAH IZBACILA...MEĐU NJIMA I ANĐELA, ANITU I MNOGE KOJI SVOJOM (ne)PONAŠANJEM SAMO IRITIRAJU,A JANJUŠ, KAČAVENDA,ĐEDOVIĆ,SAMIR,MENSUR,IVAN MARJANOVIĆ, JELENA...SAMO NAPRED...NORMALNI, PAMETNI,REČITI...ČAK I MALI UROŠ JE INTERESANTAN,MATORA ISTO...KAD ONI GOVORE BILO GDE VRAĆAM KADROVE BILO DA SU ZA CRNIM STOLOM, BILO NEGDE NEOBAVEZNO...ONI SU PRAVA ELLITA...