U ELITI JE ŠA DOTAKAO DNO, A PRE TRI GODINE SU GA TRETIRALI KO SULTANA: Za Božićno jutro kafa u krevet i ples samo za njegove oči (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.01.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper je dosta izgubio na reputaciji zbog emotivnih odnosa koje ostvaruje u rijalitiju.

U ELITI JE ŠA DOTAKAO DNO, A PRE TRI GODINE SU GA TRETIRALI KO SULTANA: Za Božićno jutro kafa u krevet i ples samo za njegove oči (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Aktuelni učesnik "Elite" Nenad Aleksić Ša po mišljenju mnogih fanova rijalitija spao je na niske grane pošto iz sezone u sezonu uleće u nestabilne veze, a pri tom žrtvuje brakove.

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović stavila Nenada Aleksića Ša na stend-baj

Naime, on je prvo pogazio svoju višegodišnju ljubav sa suprugom Ivanom, koju je u "Zadruzi" prevario sa Tarom Simov, dok se u "Eliti" zaljubio u Mionu Jovanović, iako je napolju ostavio tek venčanu suprugu Vanju, koja je i pre njegovog ulaska u rijaliti bežala od njega. U međuvremenu su donekle izgladili odnos i rešili da pokušaju da spasu brak.

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Aleksić se izvukla iz braka u koji je Vanja tek zagazila sa reperom

Međutim, ono što mu pojedini sada zameraju je to što je, sudeći po brojnim komentarima na društvenim mrežama, reper potpuno izgubio kompas i dozvolio da ga ljubavnice vrte oko prsta.

Ipak, Tara sa kojom je imao buran i turbulentan odnos, kako većina smatra, ga je više volela i poštovala od Mione koja ga je stavila na čekanje i ne popušta čak ni za praznike.

Svi se sećaju kako mu je Simovljeva pre tri godine titrala, pa je tokom noći smišljala kako da mu napravi iznenađenje. Ona je tada odlučila da Nenada iznenadi za Božićno jutro tako što mu je u krevet donela kafu. Reper se oduševio, prihvatio kafu, a potom ju je strasno izgrlio i poljubio. Međutim, to nije bilo sve! Tara je nastavila da igra pred Ša samo za njegove oči. 

U ovoj sezoni očito Aleksić o takvim stvarima samo može da sanja, jer je Miona neumoljiva.

Ona fura po svom i ne zanima je ni njegova patetika, a ni to što je ulazeći u odnos sa njom sve što ima napolju stavio na kocku. Iako ni sa Tarom napolju nije uspeo, njihova ljubav imala je više perspektive ako se uzme u obzir da je među njima pred kamerama ipak sve prštalo od ljubavi. S druge strane, za Mionu već svi komentarišu da je sa reperom samo iz koristi jer joj je bitan kadar i da što duže ostane u fokusu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading