IVANA ALEKSIĆ UHVAĆENA U AKCIJI SA PEVAČEM: Zaskočila ga mokra do GOLE KOŽE, kako li će Ša reagovati na OVO?! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.01.2024

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrele scene iznenadile javnost!

IVANA ALEKSIĆ UHVAĆENA U AKCIJI SA PEVAČEM: Zaskočila ga mokra do GOLE KOŽE, kako li će Ša reagovati na OVO?! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/_ivv_

Reper Nenad Aleksić Ša, poznatiji kao učesnik rijaliti programa "Zadruga", privukao je pažnju javnosti svojim turbulentnim ljubavnim životom. Ulaskom u četvrtu sezonu, bio je već oženjen sa Ivanom Aleksić, da bi javno prevario suprugu sa Tarom Simov, što je rezultiralo okončanjem njihove bračne zajednice.

Nakon toga, Ša je stupio u brak sa tiktokerkom Vanjom Ignjatović, ali ni taj brak nije opstao. Iako još uvek zvanično nije razveden, Ša je već započeo vezu sa Mionom Jovanović. Pred ulazak u rijaliti "Elitu", podneo je papire za razvod od Vanje, ali je nastavio javno da vređa svoje bivše supruge, posebno Ivanu, ne sluteći da se ona angažovala u spotu popularnog "Magla benda".

Naime, Ivana je učestvovala u snimanju spota njihovu novu pesmu, gde je izazvala pažnju svojom ulogom. Snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama su je prikazali u beloj košulji i donjem vešu, dok je frontmen benda, Vladan Savić, bio bez majice, dok je na njih padala "veštačka kiša", te su oboje bili mokri do gole kože.

Ova vrela scena izazvala je komentare o Ivaninom uspešnom angažmanu kao manekenke i glumice u spotu. Kako će Nenad Aleksić Ša reagovati kada sazna za ovo, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Podsećanja radi, Ivana Aleksić je nedavno prvi put komentarisala svoj odnos sa bivšim suprugom, Nenadom Aleksićem Ša, te otkrila da su potpisali sporazumni razvod braka i da mu tom prilikom nije uzela ni dinara, kao što je on pričao u rijalitiju.

- Ja "Zadrugu" ne pratim, nemam razloga više da gledam - rekla je ona, pa dodala kako gleda na Nenadovo ponašanje i to što je opet napravio istu grešku:

Republika

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Ivana i Nenad Aleksić Ša

Da li treba da komentarišem? To nije moja briga, ne bih komentarisala. Ako on mene spominje dobro, ja njega ne spominje. On stalno spominje  brakorazvodnu parnicu, a mi smo se razveli sporazumno, znači mora da pristanemo on i ja na uslove. Nije on slagao, on je pristao i to je bio njegov predlog. Ništa nisam komentarisala i neka ostane na tome. Samo ću da kažem da to nije osoba za koju sam ja bila udata. Ćutala sam zbog sebe, nije bilo potrebe da ja komentarišem i da otvaramo pandorinu kutiju. Imala sam stres, prolazila sam kroz težak period. Tu su bili porodica i prijatelji - izjavila je Ivana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading