ŠA KRAO PO MARKETU, PA PLATIO DIPLOMU NA FAKULTETU: Isplivala MRAČNA prošlost repera iz Elite, OVO je krio kao zmija noge od javnosti!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena burna prošlost Nenada Aleksića Ša!

ŠA KRAO PO MARKETU, PA PLATIO DIPLOMU NA FAKULTETU: Isplivala MRAČNA prošlost repera iz Elite, OVO je krio kao zmija noge od javnosti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Reper Nenad Aleksić Ša proslavio se, ako se tako može i reći, kroz rijaliti ,,Zadruga", a sada već u ,,Eliti" dominira po mnogim blamantnim ispadima, o čemu svedoče i njegovi poznanici. Na društvenoj mreži TikTok postao je viralan jedan intervju, u kom ističe sve detalje o prošlosti takmičara najgledanijeg rijalitija. 

Foto: printscreeen

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Naime, momak ističe da je Ša svojevremeno krao navodno po supermarketu, kako bi imao hrane da preživi, ali i da je radio za 300 evra i da je plaćao diplomu sa fakulteta, budući da je završio samo 8 razreda osnovne škole. 

- Šta da priča, za istetoviranog kretena. Znam ga kad je radio za 300 evra, krao po marketu da bi preživeo, nije imao pas za šta da ga ujede. plaćao diplomu, ima 8 razreda osnove škole. to su takvi ljudi, ljigavi, smradovi - ispričao je momak u jednom intervju, koji govori da poznaje Ša od njegovih početaka. 

 

 

Takmičarka "Elite" Miona Jovanović se potpuno promenila prema Nenadu Aleksiću Ša otkad je imala razgovor sa roditeljima, koji su je žestoko iskritikovali zbog afere sa njom. Ša od tog trenutka pokušava da vrati odnos na staro, ali mu ne uspeva. Sinoć je tokom žurke ponovo poveo razgovor sa njom.

Miona mu je rekla da će razgovarati ujutru, kad se ona otrezni, a reper je počeo da je emotivno ucenjuje i "hvata u mašinu" da se pomire.

Ipak, Miona je pristala da obave taj razgovor, kako bi oboje znali na čemu su, a ona mu je jasno stavila do znanja da se izblamirao sinoćnjim ponašanjem i da se samo dodatno "ukopao".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading