ĐEDOVIĆ VRIŠTI IZ SVEG GLASA U ELITI: Napadnut u dvorištu, mogao da NASTRADA! ŠOK!

Autor: P. R.

Zadruga

28.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamalo izvukao živu glavu!

ĐEDOVIĆ VRIŠTI IZ SVEG GLASA U ELITI: Napadnut u dvorištu, mogao da NASTRADA! ŠOK!

Foto: printscreen

Tokom reklama za vreme emisije "Pitanja gledalaca" na televiziji Pink, učesnik rijaliti programa "Elita" Nenad Aleksić Ša pokušao je da pobegne sa imanja u Šimanovcima, što su sprečili njegova devojka Miona Jovanović i cimer Marko Đedović, međutim, posebnu pažnju privukao je poni koji ih je sve vreme grickao i jurio po ekonomskom dvorištu.

Naime, Aleksić je prebacio Mioni to što joj smeta dok je on ljubi, dok je ona izjavila da joj on posvećuje pažnju samo dok traju emisije, zbog čega je on zapenio. Reper je izjurio iz vešeraja i otišao u ekonomsko dvorište, gde je pokušao da napusti "Elitu". Ali, dok su Đedović i Miona pokušali da ga smire, poni je pokušao da ih napadne.

Iako Miona nije davala značaja tome, već na sve naćine pokušavala da spreči da se njen dečko Ša diskvalifikuje tako što će da preskoči ogradu, Đedović je okom pazio na životinju i strahovito reagovao na svaki njen pokret. U jeku urlika i vriške repera na Mionu, poni se uznemirio i galopirao na Đedovića usled čega je zadrugar vrisnuo od straha i brzo zatvorio vrata izbegavši udarac životinje.

Podsećanja radi, Nenad Aleksić Ša je po ko zna koji put odlučio da napusti imanje u Šimanovcima, te je došao do kapije u ekonomskom dvorištu i krenuo da vileni.

Ostavi me, bre, na miru, nađi nekog drugog kretena u kući koji će da ti pukne šamar, ja to nisam. Ne valja ti kad sam dobar, ne valja kad ti prik*njam. Ispadam pi*ka i drukara. Htela je performanse, htela je klipove, htela je sve, bravo, uspela si. Nenad je istripovan zbog veza, bravo! Ako me voliš, onda ne radiš ovo, nećeš da me izbaciš odavde, koga dr*aš više. Neću više da učestvujum, lepo odem kući. Svaki dan isto radi. Posle meni stiže pitanje da sam loš prema njoj, dokle bre više da ja budem loš. Koji dečko se ponaša ovako prema devojci, koji dečko odavde, koji, ne mogu više - urlao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading