NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ "ELITE", ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Evo kako danas živi Požgaj, niko ga ne prepoznaje!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Požgajse posvetio molitvi ii Bogu nakon diskvalifikacije!

NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ "ELITE", ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Evo kako danas živi Požgaj, niko ga ne prepoznaje!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandar Požgaj

Bivši političar i učesnik rijaliti programa, Aleksandar Požgaj, poznat je po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama gde redovno deli detalje iz svog života. Nedavno je izazvao pažnju javnosti kada je samoinicijativno napustio rijaliti program "Elita", što je rezultiralo obavezom da plati penale Pink televiziji zbog kršenja ugovorne obaveze.

Foto: Instagram.com

Aleksandar Požgaj


Jedna od tema koju Aleksandar često ističe na društvenim mrežama jeste njegova posvećenost veri. On neretko posećuje srpske svetinje, a nedavno je povodom Bogojavljanja posetio manastir Pridvicu u okolini Ivanjice, te je svoje iskustvo podelio sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Takođe, Požgaj je nedavno objavio snimak koji prikazuje kako provodi vreme u crkvi, ističući da svakodnevno čita Psaltir, te da je tom prilikom podelio svoje razmišljanje o ovoj praksi.

 

 


U opisu videa, Aleksandar je istakao:

 

 

- Psaltir se čita svaki dan i bez bilo kakvog povoda. Ja čitam po 10 psalama dnevno i svaki dan psalam 3. 8. 90. poslednjih nekoliko godina. Psaltir je molitvenik svoje vrste, poezija svoje vrste, muzička ritmika svoje vrste, komunikacija s Bogom svoje vrste. S Bogom ličnim i svemoćnim, koji sve vidi, sve čuje, i svemu dejstvuje, opredeljujući sudbe ljudi i naroda dalekovidnim planovima, koji se svi sustižu i završavaju u Hristu. Meni je trebalo vremena da naučim da ga čitam i razumem.

 

 


Aleksandar Požgaj nastavlja da intrigira javnost svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a njegova posvećenost veri i redovne posete srpskim svetinjama dodatno su izazvale interesovanje javnosti. Njegova iskrena podela sa pratiocima o svakodnevnim duhovnim praksama sigurno će nastaviti da privlači pažnju, dok će javnost sa nestrpljenjem iščekivati njegove buduće objave.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading