ANĐELO DIVLJAO SA DEVOJKAMA U MATORINOM STANU, POMAGAO JOJ DA SMUVA REŠIĆKU: Neviđeni haos u programu, Ranković doživeo TRANSFER BLAMA!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena svađa Anite, Matore i Anđela tokom današnje emisije "Gledanje snimaka".

ANĐELO DIVLJAO SA DEVOJKAMA U MATORINOM STANU, POMAGAO JOJ DA SMUVA REŠIĆKU: Neviđeni haos u programu, Ranković doživeo TRANSFER BLAMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora, Anita i Anđelo

U toku je nastavak emisije "Gledanje snimaka", a Milan Milošević je ušetao u Belu kuću, nakon čega je usledila totalna pomentnja na imanju.

Naime, prikazan je prvi snimak, koji se ticao odnosa Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore. Matoroj je pukao film, pa je zapretila Aniti zbog stvari, koje je iznela na njen račun, ali i na račun ljudi u spoljnom svetu.

Tomićeva je dobila napad histerije, a Anđelo je stao u Anitinu zaštitu, pa je napao Matoru, nekadašnju prijateljicu, pred svima, nakon čega su se žestoko posvađali:

 

- Tračare i ona priča ljudima stvari, iz našeg braka, koje znamo samo ona i ja. Ja znam Anitu, znam šta ona radi i šta će tek raditi, a ja da budem pi*kica, koja sedi i ćuti... Nisam imala reakciju na mnoge stvari, ali od sada ću imati, neću da uvlačim ljude iz spoljnog sveta - vikala je Matora.

- Ju, ju, ju - komentarisala je Anita.

- Svi znaju da nemam komplekse - rekao je Anđelo.

- A nisu kompleksi da mi neko dođe posle godinu dana i kaže da moj stan nije bio namešten, a tamo je spavao i je*ao? - govorila je Matora.

- Zato što si to pričala, to ne može da bude kompleks, ti si sujetna i iskompleksirana - vikao je Ranković.

- Zašto bi kod mene dolazio da pr*aš, ako imaš kuću i sve? Treba da se vidi svaki dan, posle četvorke, Anđelo i ja smo bili nerazdvojni, čak mi je davao savete za Rešićku, jer sam se ja tada ložila na nju. Para vrti gde burgija neće - nastavljala je Tomićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading