NEMA MI ŽIVOTA BEZ JANJUŠA! Aneli RIDALA zbog svađe s Markom, Slađa prišla da je teši jer hoće da naudi sebi!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta si ti, ženo, loše uradila? Zaljubila si se, to je jedini tvoj ''greh''. Imaš ćerkicu, svoj život. Nikad se ne zna, možda se i pomirite, pričala je Slađa.

NEMA MI ŽIVOTA BEZ JANJUŠA! Aneli RIDALA zbog svađe s Markom, Slađa prišla da je teši jer hoće da naudi sebi!

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić je van sebe otkako se posvađala sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji ne obraća pažnju na nju posle gubitka brata Mihaila Janjuševića, pa se sad nada da će doći do pomirenja jer bez njega, kako tvrdi, ne može da živi! Ona je plakala na krevetu satima, a u jednom trenutku joj je prišla cimerka Slađa Lazić, pa je tešila da ne bi naudila sebi.

Aneli, nemoj samo sad sebe da kriviš. Jasno mi je da ti je teško. Pusti sad šta je rekla Bojana, šta je rekao Ivan. Niko ne može da se odbrani kad pedeset ljudi govori protiv te osobe. Sad pričaju sve i svašta. Vidi se da ti je loše - pričala je Slađa dok je Aneli plakala, a Ahmićka je nastavila da roni suze:

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić I Slađa Lazić

 

- Kako ću da izađem na ulicu posle svega što sam rekla i uradila? Bez Janjuša ne mogu, mnogo ga volim i žao mi je što me ne primećuje! Ubiću se ovde jer ne mogu da izdržim da prolazi pored mene kao da sam nevidljiva!

U tom trenutku je Slađa opet pokušala da pomogne.

Šta si ti, ženo, loše uradila? Zaljubila si se, to je jedini tvoj ''greh''. Imaš ćerkicu, svoj život. Nikad se ne zna, možda se i pomirite. On je sa osetljiv, a kladim se da pola stvari koje je rekao nije mislio i osećao! Moramo svi njega da razumemo. Ti ništa nisi kriva. Samo bi htela da vam je odnos kao što je bio, a to sada nije moguće. On je u posebnoj fazi, razdražljiv je, ali vreme leči sve, to ne zaboravi.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading