HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE ANELI AHMIĆ: Odmah reagovali nakon HISTERIJE sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta su rekli dok su gledali nervni slom učesnice Elite!

HITNO OGLAŠAVANJE PORODICE ANELI AHMIĆ: Odmah reagovali nakon HISTERIJE sa Janjušem!

Foto: ATA Images

U poslednjem izdanju emisije "Pretres nedelje", Aneli Ahmić suočila se sa teškim emotivnim izazovima nakon što se sukobila za crnim stolom sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je pred svima da je zauvek raskrstio s njom zbog njenih laži.

Ahmićeva je nakon haosa reagovala burno, sve vreme urlajući i plačući u spavaćoj sobi gde se bacakala po svom krevetu, a zatim i zamolila produkciju da je pusti da napusti "Elitu" kako bi otišla kući kod svoje ćerke. Lepi Mića i Marko Đedović su pokušali da je uteše kako bi se smirila i došla sebi, a ovim povodom se oglasila i njena rođena sestra, Sita Ahmić, potpuno potresena gledajući je u takvom stanju.

Pod stresom sam, jako me pogodilo ovo! Volela bih da joj Janjuš kaže šta smo pričali, a ne ovako, da ona misli svašta! Ja sam mu samo rekla da joj ukaže na neke stvari, ništa više - poručila je kratko Sita, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić, Anelina sestra

Podsećanja radi, Aneli Ahmić stavljena je na stub srama na početku emisije "Pretres nedelje" zbog nepriličnog ponašanja prema Marku Janjuševiću Janjušu, koji se nedavno vratio u rijaliti nakon što je sahranio rođenog brata. Kako je Janjuš priznao, on se ohladio od nje, a osudio ju je zbog bezosećajnosti.

Mene je ulazak ovde ohladio od nje. Ona veze sa životom nema kako će da pristupi prema nekome. Ne može ona meni da kaže: "Šta sam ja uradila?". To su te veze koje su za mene užas i ne treba da postoje. Moraš znati da je to to. A ne to, nema te jedan dan i ti kao, ne znaš šta je. Tu nema ništa, veruj mi. Ja znam kad sam sa Majom bio, isto je bilo: "Gde je on?". A samo me je ona interesovala, niko drugi. Nema, čim krene ta ljubomora i razmišljanja, tu nema sreće. Ljudi su počeli da te mrze. Užasna si! Za mene si završila. Lažeš. Onda dođeš u sobu i moliš me da ti oprostim - govorio je bivši košarkaš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

16.01.2024 05:22

MA KAKAV NERVNI SLOM...ČISTA FOLIRANTKINJA, KAKO KAŽE IBAN MARINKOVIĆ...Z...L...I...IGRA NA TRI KARTE, PA GDE UPALI...

Istina

16.01.2024 11:19

@dušanka - Istina je našla put a sestra i msjka i dalje petljaju i strahuju da se ne otkrije još ddetalja iz Aneliinog života. Šta kad se i ako se počne pričati o izjavi majke da je Aneli šmrkala ( možda su od toga posledice blokade u glavi, kako Aneli kaže i da zbog toga ne može da priča iako, meni više liči da su te bloksde izgovor kad je uhvate u laži i ona nemoćna ) ? Šta reći na prenošenje "kofera" preko granice ? Meni se čini da ta porodica ima odavno probleme sa Aneli i njenim načinom života i ne umeju da sve to preseku i kažu istinu a Aneli vrate u "normalu" Istina je jedini lek da se čovek pokaje, promeni i bude bolji. One moraju da prestanu lagati i prikrivati Anelina dela ako žele da se ona promeni. Upropastila je Aneli sad i tog čoveka (Alena) i njegov brak svojim pitanjem da li je čeka, da li se razveo i porukom neka je čeka. Takva se poruka ne šalje nekome sa kim nisi imao ništa. Mnogo je bezdušna i bezosjećajna Aneli. Sad joj tatko Mića smišlja priče kako i šta da priča kao što je smišljao priče Anđeli i dobrim delom je kriv što Anđela nije izišla mnogo ranije iz ružne ljubavi sa Slavnićem.