HITNA REAKCIJA MARIJE KULIĆ: Nakon haosa Bebice i Miljane uputila BRUTALNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovih reči nastao bi haos u Šimanovcima!

HITNA REAKCIJA MARIJE KULIĆ: Nakon haosa Bebice i Miljane uputila BRUTALNU PORUKU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon današnje žestoke svađe koja se dogodila između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice tokom emisije "Gledanje snimaka", Marija Kulić, majka rijaliti učesnice, oglasila se za daomći medij i otkrila nove detalje.

Kulićeva je otkrila da je podnela tužbu protiv Nenada zbog uvreda koje je izneo na njen račun, dok je Nenad je izjavio da će hitno tražiti zabranu prilaska, ali je Marija odlučno odgovorila.

- Već je on tužen za reči "kur*a", za novac 10000 evra, i izjavu "je*ao sam ti sestre", a pisaću i pričacu i komentarisati sve dok je tamo - rekla je Marija, a onda se osvrnula da na njegove reči da će hitno tražiti zabranu prilaska.

- Neka jede go*na, ja sam videla koliko joj je isčupao kosu. Prvi je on nju fizički napao. Niko ga nije slao kod nje jer ga ona ne primećuje i gadi joj se - završila je Marija za Espreso.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Marija Kulić

Inače, Bebica je danas posetio Rajski vrt kako bi podelio svoja najdublja osećanja i analizirao odnose sa Miljanom Kulić, Teodorom Delić i drugim učesnicima. Razgovor sa Drvetom mudrosti otkrio je mnoge zanimljive detalje.

Svašta se dešava. Svi se svađaju, ša se mire. Što se tiče onoga što se juče desilo sa Miljanom, ja sam znao da će do toga doći, jer Zola više nije tu. Ivan i ja smo jedine opcije na koje može da se zakači. Biće još tu provokacija, nije strašno da se raspravljamo, samo da to ne prelazi granicu. Tužba je spremljena zbog svega što je pisala o meni. Ja mišljenje ne menjam. Neću joj ostati dužan, to je sigurno - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Smederevac

12.01.2024 19:09

Kulici bolesnici...dete pod hitno u hraniteljsku por.

Sanja

14.01.2024 18:09

Ne postoji veci gad podmukli od ovog Bebice i neka radi Mariji sve i treba zato sto je terala Miljanu da bude sa njim na silu