KONAČNO OTKRIVENO KAKO ANĐELOVA PORODICA PODNOSI VEZU SA ANITOM: Oglasili se nakon navoda da mu je majka završila u BOLNICI!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom Instagram profilu osvanula jasna poruka!

KONAČNO OTKRIVENO KAKO ANĐELOVA PORODICA PODNOSI VEZU SA ANITOM: Oglasili se nakon navoda da mu je majka završila u BOLNICI!

Foto: youtube.com/pink.rs

Popularni par iz rijaliti programa "ElitaAnđelo Ranković i Anita Stanojlović privlače veliku pažnju svojim odjosom, a kako imaju veliki broj fanova, isto tako mnogi ljudi ni ne veruje u ovaj odnos i misle da su zajedno samo zarad rijalitija i glave priče u programu. Iako su komentari različiti, oni su iz dana u dan sve bliži i gotovo po ceo dan provode zajedno. 

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega.

Mnogi se pitaju kako njegova porodica gleda na odnos sa Anitom, pogotovo jer ni njegovu prvu javnu vezu sa pevačicom Teodorom Džehverović nisu podržavali, o čemu se i dan danas priča i piše. 

Nedavno su se pojavili navodi da Anđšelova majka ne podnosi dobro vezu sa Stanojlovićevom i da je čak jednom prilikom završila u bolnici, a povodom toga sa zvaničnog Instagram profila stigla je jasna poruka koja otkriva šta se dešava u porodičnoj kući aktuelnog takmičara rijalitija. 

- Sve je u najboljem redu i niko se nije oglašavao - pisalo je na Anđelovom zvaničnom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje na Anđelovom zvaničnom Instagram profilu

Inače, jučerašnje popodne u "Eliti" obeležilo je suočavanje Goce i Anđela, pogotovo jer su najavili nastavak rata koji traje godinama. 

Tek sad ćeš da vidiš Džehvu, nego imam preče obaveze., Ovde si pokrenuo priču. vraćam se samo da pogledam ovo. Ima da zaboraviš Teodoru da je postojala, na mapi nećeš da čuješ za nju. Svake godine ovde uđe da raspravi o Teodori Džehverović - poručila je ona, pa nastavila:

Sredite svoje misli, pa ćemo se videti sledećeg utorka. Teodora je imala ozbiljnu intervenciju, sada je kod kuće i negujem. Biće sve dobro - poručila je Gordana Džehverović ukućanima, a mnogi su posumnjali da se odnosilo upravo na Anđela, te da ga čeka ozbiljan haos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading