JANJUŠ SE NE VRAĆA U RIJALITI? Iz "Elite" mu stigla JASNA PORUKA, Aneli Ahmić ŠOKIRALA voditelja!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se obratila Janjušu, njena poruka će vas šokirati!

JANJUŠ SE NE VRAĆA U RIJALITI? Iz "Elite" mu stigla JASNA PORUKA, Aneli Ahmić ŠOKIRALA voditelja!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nakon što je Aneli Ahmić prokomentarisala Staniju Dobrojević i Asmina Durdžića sinoć u Šiša baru, voditelje Darko Tanasijević ju je upitao da li joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš. Voditelj ju je upitao i da li bi imala nešto da mu poruči. Podsetimo, Janjuš je napustio "Elitu" 25. decembra 2023. godine nakon što je saznao da mu se najmlađi brat Mihailo ubio.

- Da li ti nedostaje Janjuš i da li bi mu rekla nešto? - upitao ju je voditelj.

- Imam osećaj kao da neće ni doći ovde. Rekla bih mu samo da ga volim. Ne znam ništa, neću da mu kvarim nešto i eto... - poručila je Aneli u kameru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Janjuš, Mihailo Janjušević

Inače, mnogi učesnici misle da je Janjuš napustio "Elitu" zbog zdravstvenih problema, jer se danima pre izlaska žalio da ga mnogo boli glava.

Aneli je pre ovoga ocrnila Staniju i to što je došla u "Elitu" da deli poklone.

- Cilj joj je da mene poremeti, da unese pometnje u kuću, cilj joj da pokaže svoj sat, da se vratila iz Amerike. To su njene te neke provokacije, kao da sam ja njoj uzela dečka, kao da ona mene pravi ljubomnornom... Nije mi palo na pamet da će ona ovde doći. Čak su oko mene ljudi govorili da će Deda Mraz doći a ne Mrazica, čoveče ona meni spominje Asmina. Cela nacija zna šta je taj meni čovek napravio. Ona je došla da priča nešto o mom suprugu? - rekla je Aneli, pa nastavila:

- Živeli smo zajedno tri godine. Ja nju nisam pozvala da dođe u kuću, ja sam samo odgovarala na vaša pitanja zato što moram. Ona je samo došla da provocira, koga briga koliko je on kila smršao? - dodala je Ahmićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u Šiša baru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading