DRAMA U JANJUŠEVOJ PORODICI: Hteli da zovu HITNU, NAGLO mu pozlilo kada je video OVO!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Janjuševiću Janjušu pozlilo naglo!

DRAMA U JANJUŠEVOJ PORODICI: Hteli da zovu HITNU, NAGLO mu pozlilo kada je video OVO!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Marko Janjušević Janjuš nedavno se susreo sa velikog tragedijom, kada je saznao da mu se brat Mihailo Janjušević obesio. Kako saznajemo, Janjuš već danima ne može da dođe sebi, naročito u trenucima kada se priseća Mihaila. 

U jednom trenutku, dok je gledao zajedničke uspomene, Janjušu je pozlilo, nije mogao da izdrži bol u glavi, zbog patnje za Mihailom, a blizak izvor bivšem košarkašu za Republiku je ispričao i reči koje on stalno ponavlja:

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

- Janjuš ne dolazi sebi, svaki dan ima glavobolje, mnogo mu Mihailo nedostaje. Stalno ponavlja "Prokleti život, što nas razvodji", mnogo ga boli to što nije mogao da ga zagrli, da ga ne pušta iz naručja. On stalno gleda sada u njegove slike, priseća se, priča sa svojima o njemu - priča izvor za Republiku koji je blizak Janjušu. 

Velika ispovest Marka Janjuševića Janjuša nakon sahrane najmlađeg rođenog brata Mihaila Janjuševića, koji je sebi vešanjem oduzeo život 25. decembra 2023. godine, potresla je region. Janjuš je, između ostalog, priznao i da li se kaje što više vremena nije provodio sa bratom.

Foto: printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Jedino što se kajem što više vremena nismo provodili zajedno, ali to je život, kada odrasteš svako ide na svoju stranu, pogotovo ja koji sam imao drugu porodicu... Ne kajem se jer nisam mogao da mu pomognem, znam da nisam, ali se kajem što ga nisam barem zagrlio onako kao kada je bio mali, kada sam ga grlio i ljubio da se mami žalio kako ne može da izdrži koliko ga gnjavim... Mnogo sam ga voleo, mnogo... On je bio moje sve... - ispričao je Janjuš za Pink.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

03.01.2024 21:08

Opet Njušja? Dosadili ste Bogu i narodu.

Taki

04.01.2024 00:04

@Darko - Bravoooo , bog ga kažnjava jer se slikao sa kerom keruše Korać dok je Maja na opertacionom stolu . Makica će da mu izađe na nos ... Pu da bog da krepao.