JANJUŠ ŽELI ZA MIHAILOM U GROB: Ostavio OPROŠTAJNU poruku, svi se pitaju šta mu se desilo!

Autor:

Zadruga

29.12.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš objavio jezivu poruku!

JANJUŠ ŽELI ZA MIHAILOM U GROB: Ostavio OPROŠTAJNU poruku, svi se pitaju šta mu se desilo!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju kada je izgubio svog rođenog brata Mihala Janjušević, koji je odlučio da sebi oduzme život. Ova tužna vest zavila je porodicu Janjušević u veliku tugu i bol.

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Marko se otvoreno suočio sa svojim bolom i tugom putem društvene mreže Instagram, gde je posvetio nekoliko dirljivih objava svom preminulom bratu. U jednoj od objava, Janjuš je napisao: "Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio... Mnogo puta sam i pobedio, ali ovoga puta ne znam da li ću moći... Ne znam, brate, kako ću..."


Nakon što je vest o Mihajlovom tragičnom preminuću dospela u javnost, mnogi pratioci i fanovi Marka Janjuševića Janjuša pružili su mu podršku i reči utehe putem društvenih mreža. Poruke saučešća i reči podrške preplavile su objave na Janjuševićevom profilu, što je pokazalo koliko je voljen i podržan u ovim teškim trenucima.

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš Instagram

 


Gubitak voljene osobe, pogotovo rođenog brata, predstavlja izuzetno težak teret za svakoga. Marko Janjušević Janjuš sada se suočava sa izazovom da pronađe način da prevaziđe svoju tugu i bol, te da pronađe snagu da nastavi dalje. Njegova iskrenost i otvorenost o ovoj temi mogu poslužiti kao inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične situacije.

Izgubiti voljenu osobu je jedan od najtežih izazova sa kojima se čovek može suočiti. Marko Janjušević Janjuš, poznat javnosti po učešću u rijaliti programima, sada se suočava sa ovom teškom životnom lekcijom. Nadamo se da će pronaći snagu i podršku potrebnu da prevaziđe ovu tragediju i da će pronaći mir i spokoj u teškim vremenima.

- Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio... Mnogo puta sam i pobedio, ali ovoga puta ne znam da li ću moći... Ne znam, brate, kako ću... - napisao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading