ISPLIVALA PREPISKA JANJUŠEVOG BRATA KOJA KRIJE JEZIVU ISTINU: Mihailo Janjušević je OVE POSLEDNJE reči uputio njemu!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se prepiska Mihaila Janjuševića, Janjuševog brata pre samoubistva.

ISPLIVALA PREPISKA JANJUŠEVOG BRATA KOJA KRIJE JEZIVU ISTINU: Mihailo Janjušević je OVE POSLEDNJE reči uputio njemu!

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

 

Mnogi poznanici su se oprostili javno od Mihaila putem društvenih mreža, a jedan od njih objavio je i privatnu prepisku, neposredno pre nego što se Janjušević odlučio na ovaj jeziv čin. Naime, poznato je da je Mihailo prolazio kroz veliku torturu okoline i korisnika društvenih mreža, svakodnevno je dobio pretnje, uvrede i poniženja, a kroz poruke koju je pisao prijatelju, to možete i videti.

- Opušteno. Samo sam hteo da ti skrenem pažnju da pratiš mngoo toksične ljude. A to može da utiče na tvoje raspoloženje, a da nisi ni svestan. Moj savet da se skloniš grand profila na Tviteru - glasila je poruka koju ju Mihailo poslao prijatelju u julu ove godine.

 

 

Inače, rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo u 27. godini. Kako se ranije pisalo, Mihailo sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima.

Učesniku ''Elite'' Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vest o samoubistvu njegovog brata Mihaila, koji je sebi oduzeo život vešanjem. Kako saznaje i prenosi Pink, po Janjuša je došla Ena, a on je jako teško podneo strašnu vest.

Republika

Foto: Instagram

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Po Janjuša je došla njegova žena i ona mu je saopštila informaciju uz prisustvo produkcije. Janjuš je strašno podneo informaciju, neprekidno je plakao - govori za Pink izvor.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neko

10.01.2024 06:36

Prvo, zao mi je sto ga vise nema. Moje pretpostake zasto je ovo ubistvo, a ne samoubistvo. 1. Nema rucno napisane oprostajne poruke. Mnogi to ne rade, ali mnogima me me to poslednje stop imaju, a ubiti sebe podrazumeva izrazitu kontrolu nad sobom stop opet povlaci crtu licnosti da se bude u upravi svega. Pa samim tim I zavrsnog cina I cina posle. Ali, drugo sto izrazito upucuje na manjak zelje za odlazak je sto se ne ide tamo u savrsenoj formi ko to ima motivaciju da ide u teretanu ako je utucen??

neko

10.01.2024 06:50

Znaci , moja pretpostavka je da je pokusao da uceni nekog izrazito bitnog koji je naredio da ga se skloni. Politicari ili neke druge javne licnosti bi preziveli tj. samo bi see sklonili. Ovde je ocigledno neko iz najuzeg vrha crkve ili vojske. Crkvi su vec napakovali slicni udarac, a ugled vojske bi bio prilicno urusen da se I neki od glavnih nasao u gej videu. Obzirom na njegov nivo deluje da je bilo njih nekoliko na istom snimku. Slazem da nije dobro da se urusava poverenje u odbranu drzave, Ali deluje mi da su neki u vojsci nesvesni da ih ovi svuda prate. Pazljivo braco moja vrela, pazljivo.