MAJA MARINKOVIĆ DOBILA ŠOK-INFORMACIJU O FILIPU CARU: Menja se tok Elite, uništenje trudne Aleksandre Nikolić na pomolu!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je dobila informaciju o statusu veze Filipa Cara, priznala javno svoje planove.

MAJA MARINKOVIĆ DOBILA ŠOK-INFORMACIJU O FILIPU CARU: Menja se tok Elite, uništenje trudne Aleksandre Nikolić na pomolu!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković je danas gostovala u radio-emisiji "Amnezija", gde je otkrila detalje razgovora sa Stanijom Dobrojević, koja je nedavno u "Elitu" ušla kao Deda Mrazica, a kako joj je Maja bliska prijateljica, tu je priliku iskoristila, kako bi joj unela informaciju, koja ju je posebno obradovala.

Naime, ona joj je otkrila da je Filip Car ponovo slobodan, što je Maju totalnu poremetilo:

 

- Kaži nam nešto o Stanijinoj poseti, zašto je tebe Stanija odvela na dok, o čemu ste pričali? - pitala je Kačavenda.

- Što se Stanije tiče, čula sam ovde da je Mića rekao da me je nahuškala da se mešam u tuđe veze. Otišle smo tamo, ispričale smo se, rekla mi je da sam super, da treba da komentarišem sve stvari kako mislim da treba, jer se moje mišljenje ceni. Surovo, realno, pa makar cela kuća skočila. Što se tiče one priče Filipa, ona je samo rekla da je on slobodan i to je to što se tiče toga - rekla je Maja.

- Da li ti njoj veruješ, pošto je Filip dan pre pozdravio Zolu u čestitki i spomenuo i Aleksandru? - pitala je Milena.

- Ne mogu ja nikako da utičem, u njihov odnos neću da ulazim, imam pravo da osećam šta osećam. Ja sam odgovarala na pitanja koja sam dobijala, da sam rekla da ne volim, bila bih folirant, što ne znači da bih se umešala - odgovorila je Maja.

- Stanija puni glavu Maji da je Filip slobodan, nisam ništa rekao za Maju ružno slovo, ja govorim o Staniji. Direktno guranje nekoga u tuđu vezu - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mario

04.01.2024 15:16

Šta radiš nije čudo što ti se ovo dešava.Dozovi se pameti.Dok nebude kasno.