ASMIN ĆE POBESNETI ZBOG KOMENTARA STANIJINOG BIVŠEG: Starleta ponižena, Marko Marković je javno ismejao zbog ulaska u Elitu!

Autor:

Zadruga

03.01.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulazak Stanije Dobrojević u Elitu izazvao je totalnu pometnju, Marko Marković odgovorio na njene prozivke.

ASMIN ĆE POBESNETI ZBOG KOMENTARA STANIJINOG BIVŠEG: Starleta ponižena, Marko Marković je javno ismejao zbog ulaska u Elitu!

Foto: ATA Images

Doček Nove, 2024. godine u "Eliti" napravio je totalnu pometnju i diglo je ozbiljnu prašinu u medijima i javnosti, te se dešavanja sa istog i dalje prepričavaju, što među učesnicima, što među publikom.

Naime, tokom jučerašnjeg dana, nakon spektakularnog dočeka Nove godine koji je pratio milionski auditorijum, u Belu kuću ušla je Stanija Dobrojević, u ulozi "Deda Mrazice", koja je zajedno sa voditeljem Darkom Tanasijevićem delila poklone i čestitke učesnicima "Elite" koje su slale njihova porodica i podrška.

S tim u vezi, kada je došao red na Žanu Đorđević, koja je inače u "vezi bez veze", kako oni nazivaju taj odnos, sa njenim bivšim dečkom Markom Markovićem, Stanija je ušla u konflikt sa njom, te je tom prilikom istakla da se njih dvoje kače na nju, kao i da Žana skuplja, kako je rekla, Markovićev otpadak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević

 

- Skroz smešna priča, da neko sebe uzdiže toliko, kao neko se na nju nakačio. Šta ne sme niko da komentariše nekoga ili njegove postupke, odmah znači da se kačiš na nekoga (smeh). Nigde veze sa životom, presmešno. Šta, došla da deli paketiće, pa moraju svi da joj ćute i klimaju glavom?! Hhahah važi - komentarisao je Marković.

Slađa Lazić, odnosno, Slađa Poršelina, takođe se umešala u njihovu raspravu, a Marko joj je ovom prilikom odgovorio:

- Pa može neko da bude moj otpadak, ja nisam ničiji. E sad opet ona to iz povređenosti koja ne prolazi očigledno još uvek, tako priča, nemam drugo objašnjenje - rekao je on za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika TV

Marko Marković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aurora

03.01.2024 06:49

Ne podnosim Staniju, ali ovaj parazit i lezilebovic, mutavi progovorio i gle, on ima nesto da kaze za onu koja ga je izdrzavala tri godine. Kakav polusvet, ona sa pokazivanjem svoje zadnjice, a on sa pevanjem svojih seljackih pesama u debeloj ladovini nerada. Fuj i jos novine pisu o njima.