STANIJA ZADALA MATOROJ ŽESTOK UDARAC, PA POMIRILA ANITU I MAJU: Starleta pomrsila konce u Beloj kući, Marinkovićeva dobila nova uputstva!

Autor:

Zadruga

02.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević potpuno je pomrsila konce svojim ulaskom u Belu kuću, Matora nije mogla ni da zamisli da će se ovo desiti.

STANIJA ZADALA MATOROJ ŽESTOK UDARAC, PA POMIRILA ANITU I MAJU: Starleta pomrsila konce u Beloj kući, Marinkovićeva dobila nova uputstva!

Foto: ST/Nikola Mutić/Vladimir Lukic/Dragan Kadic

Stanija Dobrojević juče je ušla u Belu kuću u ulozi Deda Mrazice, pa podelila ukućanima poklone i čestitke najbližih, a priliku je iskoristila i da se obrati učesnicima Elite:

- Samo da znate, sve što vi ovde komentarišete, u spoljnom svetu je obrnuto. Kao, na primer, sada kad bi bio presek, pobednica bi možda bila mala Anita, samo da znate - saopštila je Stanija Dobrojević ukućanima.

Takmičari su bili iznenađeni ovom informacijom, pa su međusobno komentarisali trenutnu situaciju, a Maja Marinković je potpuno okrenula ploču i sprijateljila se sa Anitom Stanojlović. Stanija je, takođe, poručila Aniti da nema potrebe da se meša u nečije veze i rastura ih, iako joj je dosadno u Beloj kući bez muškarca.

Marinkovićeva je danas ostvarila komunikaciju sa Anitom, pa se konsultovala sa njom pre početka slave Jovane Tomić Matore. Maja joj se obratila, a ona joj je prišla, te su porazgovarale, što je momentalno izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

 

Korisnici istih su shvatili da je Maja dobila nova uputstva od Stanije, kojih se sada pridržava, a da se jedno od tih odnosi upravo na Anitu, koja je odlučila da joj pruži šansu, iako joj se Maja umešala u odnos sa Anđelom Ranković, koji ni dan-danas ne želi da ozvaniči vezu sa njom.

Videćemo kako će se odvijati njihov odnos i da li je ovo samo zatišje pred buru ili je početak jednog iskrenog prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading