ANĐELA ČEKA PAKAO, ANITA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT: Ako smuva Maju Marinković, sprema mu se HOROR!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović očajna zbog Anđelovog odbijanja, ako završi sa Majom, čeka ga pakao.

ANĐELA ČEKA PAKAO, ANITA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT: Ako smuva Maju Marinković, sprema mu se HOROR!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović Tomić, još uvek zakonita supruga Jovane Tomić Matore, rano jutros imala je seksualni odnos u "Eliti" sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem. Međutim, ubrzo je usledio hladan tuš - iako joj se činilo da to znači da su sada zvanično u emotivnoj vezi, Anđelo joj je jasno stavio do znanja da sa njom ne planira nikakvu vezu, te da ni u seksualni odnos nije trebalo da se upuštaju.

Naravno, sva dešavanja ispratila je i Ermina Pašović, Matorina dobra drugarica, koja smatra da je Anđelo ispao njen najbolji prijatelj, jer joj je sada u potpunosti dočarao sa kim ima posla:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ermina Pašović, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Ja sam to svakako znala! Smatram da je Anđelo ispao Matoroj jako dobar prijatelj, jer joj je dočarao sa kim ima posla - u dahu priča Ermina i dodaje:

- Navijam da Đedović bude jako pametan i da kao potrčke postavi Maju i Anđela, jer će onda pop*zdeti Anita i uništiti mu sve stvari, a znamo kako je on pedantan što se toga tiče! Svakako, bilo je za očekivati. Šta je Anita očekivala?! Samo što mu nije sama raspakovala i pop*šila! - govori Ermina za Pink.rs.

Ermina je uverena da će Anđelo i Maja Marinković završiti zajedno i da od njegove veze sa Anitom nema ništa, jer je samo želeo da se poigra sa njom, pokaže pravo lice i šutne je, ali da je Anita sama kriva za ono što joj se događa, s obzirom da se sama nudila Rankoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.12.2023 05:12

TAKO MU I TREBA,,,ANĐELO JE SMRAD KAO LIČNOST...BESKIČMENJAK....SA LEPOM FASADOM, ALI PRAZAN INTELEKTUALNO,I U SVAKOM POGLEDU...PRAZNA LUŠTURA...