ŽESTOKA SVAĐA NAKON PRVE VRELE AKCIJE! Anita želi status devojke, Anđelo je oduvao!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je pokušala da uslovi Anđela, pa dobila šut-kartu.

ŽESTOKA SVAĐA NAKON PRVE VRELE AKCIJE! Anita želi status devojke, Anđelo je oduvao!

Foto: Pink

Učesnica Anita Stanojlović je priznala svom cimeru u izolaciji,  Anđelu Rankoviću, da oseća strah od komentara ostalih učesnika zbog njihovog intimnog odnosa koji se desio tokom jutarnjih časova. Ova otvorena razmena između njih dvoje izazvala je burne reakcije među publikom, ali i ostalim učesnicima.

Ovaj događaj je izazvao podeljene reakcije među publikom. Dok su neki izrazili razumevanje za Anitin strah od komentara, drugi su osudili njihov intimni odnos, ističući da je ovo neprikladno ponašanje za televizijski program.

Ipak, čini se da Anita na ovaj način želi da uslovi Rankovića da je prizna za devojku, što on nikako ne želi da učini, pa je, nakon njihovog razgovora na ovu temu, Stanojlovićeva završila u suzama, a Anđelo je napustio izolaciju i nastavio svojim putem. Stavio joj je do znanja da neće tolerisati ovakvo njeno ponašanje i da mora biti svesna onoga što radi, s obzirom da je on uvek bio iskren prema njoj i nije joj obećavao vezu:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

- Večeras će da mi presedne masaža. Mića će mi prvi je*ati mater. Biće najgore vređanje - kazala je Anita.

- Ako ćeš tako narednih šest meseci govoriti, boli me ku*ac. Ne radiš više ništa onda - kazao je Anđelo.

Podsetimo, Anita Stanojlović sinoć je najavila vrelu akciju sa Anđelom Rankovićem. Naime, sinoć im je bilo poslednje veče u sobi za izolaciju, te je Anita odlučila da ga iskoristi. Voditelju Darku Tanasijeviću je najavila da će ujutru "pasti masaža". Tako je i bilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading