ANITA SMISLILA PLAN DA UNIŠTI MATORU ZA SVA VREMENA: Anđelo ni ne sluti šta ga čeka u cik zore!

Autor: P. R.

Zadruga

25.12.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema joj se pakao!

ANITA SMISLILA PLAN DA UNIŠTI MATORU ZA SVA VREMENA: Anđelo ni ne sluti šta ga čeka u cik zore!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije "Elita - specijal", Anita Stanojlović otvorila je dušu i podelila svoje misli sa publikom. Mlada učesnioca je, naime, komentarisala pesmu koju joj je Jovana Tomić Matora pročitala na nominaciji, bacajući svetlo na svoje emotivno stanje i unutrašnje dileme.

- To je meni bilo jako ružno, a ona to nije sama napisala, verujem da joj je Kačavenda pomogla. Ona pesma je bila baš za Anđela, ona mene nikada nije vređala kada je bila priča za Mateu, a od kako je Anđelo ušao uvrede ne prestaju, ona ne može da podnese to - rekla je Anita pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Elita

- Ja jesam uradila to što ne treba, ali to se dešava svakog dana. Ja se borim sa njihovim komentarima, i to sam rekla Anđelu, a ona je mene nastavila da ponižava. Ona mene konstatno provocira, meni nije jasno to. Ona mene danima provocira kako ja nisam dobra majka, jeste ona prema Alekseju bila dobra, a li ona sve vreme priča loše o meni, a onda promeni priču - dodala je Anita.

Stanojovićeva se u jednom trenutku dotakla i svog naslednika, Alekseja.

- Nije mi prijatno, ali ja bih i nju mogla da vratim ako bih htela. MNogi to misle, ali nema veze. Meni je bitno da ona ne koristi televiziju protiv mene dok se borim za starateljstvo. Imam ja njoj mnogo toga da kažem, a njoj je taksista podrška u studiju, to je dokaz da ona nema prijatelje. Jedan prijatelj ju je pokrao, Meni je ta osoba pričala svašta o Jovani, o njenoj porodici, ja to nikada nisam rekla, a ona pljuje po mojoj, a šta mi da kažemo kada je ona bila samo dva ili tri puta kod svojih - rekla je Anita, te istakla da će varnice sevari u rehabilitiaciji sa Anđelom Rankovićem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Elita

- Pada masaža ujutru, videćemo koja - rekla je Anita, pa je dodala da ona nema konkurenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading