ZVANIČNO SAOPŠTENJE ANĐELOVIH NAJBLIŽIH: Prvo oglašavanje nakon VRELE AKCIJE sa Anitom Stanojlović! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Anđelovom Instagram profilu osvanulo je saopštenje nakon njegove vrele akcije sa Anitom!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE ANĐELOVIH NAJBLIŽIH: Prvo oglašavanje nakon VRELE AKCIJE sa Anitom Stanojlović! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, RTV Pink

Takmičari "Elite" Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su rano jutros nakon specijalne emisije imali prvu vrelu akciju. Sve se desilo u sobi za izolaciju, koju će danas morati da napuste, jer će vođa Marko Đedović odabrati nove potrčke u emisiji "Izbor potrčka". 

Na zvaničnom profilu Anđela Rankovića na društvenoj mreži Instagram osvanulo je zvanično saopštenje nekoliko sati nakon vrele akcije sa Anitom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita masira Anđela

Naime, osoba koja vodi njegov profil jasno je stavila do znanja da se niko od Anđelovih prijatelja i članova porodice do sada nije oglašavao.

- Pozdrav svima, jedno kratko obaveštenje. Niko od Anđelovih prijatelja i porodice se nije oglašavao nakon njegovog ulaska, tako da želimo da demantujemo sve naslove i lažni iznesene do sada! Hvala! - stoji u zvaničnoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Saopštenje na Anđelovom storiju

Podsetimo, sinoć je Anita voditelju Darku Tanasijeviću najavila da će ujutru smuvati Anđela, a pre toga se osvrnula na kritike Jovane Tomić Matore.

- Ja jesam uradila to što ne treba, ali to se dešava svakog dana... Ja se borim sa njihovim komentarima, i to sam rekla Anđelu, a ona je mene nastavila da ponižava. Ona mene konstatno provocira, meni nije jasno to. Ona mene danima provocira kako ja nisam dobra majka, jeste ona prema Alekseju bila dobra, ali ona sve vreme priča loše o meni, a onda promeni priču... - dodala je Anita.

- Šta se dešava sa tobom i Anđelom? Večeras vam je poslednje veče u izolaciji? - upitao je Darko.

- Pada masaža ujutru, videćemo koja - rekla je Anita, pa je dodala da ona nema konkurenciju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Vrela akcija Anite i Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading