DROGIRANI TRAMP NAPASTVOVAO SUPRUGU IVANU?! Film "Šegrt" o bivšem američkom predsedniku podigao BURU u javnosti!

Autor:

Zabava

21.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje dansko-iranskog reditelja Alija Abasija premijerno je prikazano na Kanskom filmskom festivalu.

DROGIRANI TRAMP NAPASTVOVAO SUPRUGU IVANU?! Film "Šegrt" o bivšem američkom predsedniku podigao BURU u javnosti!

Foto: Profimedia

Biografski film o Donaldu Trampu pod nazivom "Šegrt" premijerno je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a način na koji je prikazan bivši američki predsednik i kandidat za budućeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država izazvao je lavinu komentara.

Naime, dansko-iranski reditelj Ali Abasi prikazao je Donalda Trampa kako siluje svoju suprugu Ivanu, zloupotrebljava amfetamine i sklapa ugovore sa osobama krimilanog miljea kako bi "Trampova kula" mogla da raste. On takođe ne plaća svoje račune i prilično loše mu ide klađenje u kazinu... 

"Šegrt" biografski film o bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji se bavi njegovim usponom u svetu nekretnina i odnosnom sa Rojom Konom , izazvao je osmominutne ovacije u Kanu zbog čega je reditelj skakao od sreće, pa mu se i košulja potpuno izvukla iz pantalona.

Ne postoji lep način da se izborimo za fašizmom. Vreme je da filmove učinomo relevantnim. Vreme ja da filmove učinimo političkim - rekao je oduševljeni reditelj.

 

 

Kon je bio kontroverzni advokat za kojeg se veruje da je oblikovao političku budućnost mladog Donalda Trampa upoznavši ga sa najkonzervativnijim krilom republikanaca, a pre 40 godina je prorekao da će Tramp postati predsednik Amerike.

Glumac Sebastijan Sten, igra Donalda Trampa, Džeremi Strong Kona, a Marija Bakalova Ivanu Tramp, prvu suprugu bivšeg predsednika koji se tri puta ženio.

Zanimljivo je da se "Šegrt" prikazuje u trenutku kad se Tramp ponovo kandiduje za predsednika Amerike, a premijeri su, između ostalih, prisustvovali i Kejt Blanšet, Bela Hadid i ostale svetske zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading