HIT SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Miki Đuričić uhvaćen na ulicama Beograda prerušen u Deda Mraza (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.12.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda Miki Đuričić nakon rijalitija, uhvaćen na delu!

HIT SNIMAK KRUŽI INTERNETOM: Miki Đuričić uhvaćen na ulicama Beograda prerušen u Deda Mraza (VIDEO)

Foto: instagram.com/zemunske.vesti

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga" i poznata ličnost Miki Đuričić izazvao je pažnju javnosti kada je primećen u Zemunu u potpuno neobičnom izdanju - kostimiran kao Deda Mraz. Ponosno je šetao ulicom, ne obazirući se na znatiželjne poglede prolaznika koji su ga prepoznali.

Naime, snimak Đuričića koji kostimiran šeta ulicama postao je viralan na društvenim mrežama i preplavljen urnebesnim komentarima.

Iako nije poznato gde se tačno uputio ovako kostimiran, mnogi su počeli da nagađaju da je Miki možda pronašao novo zanimanje. Ova neobična transformacija izazvala je brojne spekulacije o tome da li je ovo samo šala ili je Miki zaista odlučio da se okuša u ulozi Deda Mraza za praznike.

Podsećanja radi, Miki Đuričić je nedavno otkrio javnosti da se posvećeno brine o svojoj deci, sinu i ćerki, te da im svakodnevno uljepšava detinjstvo.

- Tata je svaki dan Deda Mraz - izjavio je bivši učenik rijalitija "Zadruga" nedavno za Blic, otkrivajući da deca svakodnevno dobijaju poklone od njega.

Republika

Foto: Instagram.com

Miki Đuričić sa ćerkom

Inače, nakon turbulentnog perioda provedenog u rijalitiju, Miki se posvetio životu van medija. Uložio je svoj novac u organsku proizvodnju hrane, a posebnu strast pokazuje prema uzgoju domaćih životinja i biljaka. Ovaj novi životni put zahteva vreme i upornost, ali Đuričić je uveren da će rezultati biti vredni truda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading