ŠAH-MAT MARKA MARKOVIĆA: Uništio Žanu rođendanskom čestitkom, usledilo specijalno iznenađenje!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković je poslao Žani rođendansku čestitku, a ovo nije mogla ni da nasluti.

ŠAH-MAT MARKA MARKOVIĆA: Uništio Žanu rođendanskom čestitkom, usledilo specijalno iznenađenje!

Foto: ST/N. Mutić

Žana Đorđević, odnosno Žana Omnia, danas proslavlja rođendan u Eliti, a povodom toga je organizovana proslava u Dubiozi. Veliki šef je poslao pismo i obavestio ukućane da je vreme za žurku, a svi se momentalno uputili ka Dubiozi, gde je bila spremna gozba.

Žana je odmah krenula da čita čestitke najbližih, a jedna je posebnu pažnju privukla.

Naime, učesnici Elite pismo je poslao i nezvanični dečko, Marko Marković, koga je upoznala u Zadruzi 6, a nikom nije jasan njihov odnos, naročito zbog činjenice da je Žana nedavno zaboravila na njegov rođendan, pa mu isti nije ni čestitala.

Međutim, Marko je dokazao da nije zlopamtilo, pa joj je, nego samo čestitao, već poslao i poklon, pa priredio iznenađenje:

- Žabice, želim ti srećan rođendan, ja tvoj rođus nisam zaboravio kao ti moj, šaljem ti par sitnica, pozdrav iz Bg-a - poručio je Marko Marković.

Osim Marka, rođendan su joj čestitali bliski prijatelji, kao i bivši muž, sa kojim je i dan-danas u fenomenalnim, prijateljskim odnosima:

- Najbolja bivša ženo, želim ti sve isto što i meni. Trenerke dobijaš za Novu godinu, zadovoljan sam sa učešćem kao i uvek, ne menjaj ništa sem kose i garderobe. Znam da nisi sebična, pa podeli sa cimerkom. Puno te pozdravlja drug iz Šume, pozdravi Matoru, Đedovića, Vanju, Kumu, i Irina me podseti da pozdravim Slađu Poršelinu - pročitala je Žana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading