TAKI REŠIO DA ČASTI TEODORU ZA PRVI INTIMNI ODNOS PRED KAMERAMA: U Elitu stiže specijalni poklon, Bebica će pozeleneti od muke!

Autor:

Zadruga

22.12.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je odlučio da nagradi Teodoru i Bebicu za prvi odnos pred kamerama.

TAKI REŠIO DA ČASTI TEODORU ZA PRVI INTIMNI ODNOS PRED KAMERAMA: U Elitu stiže specijalni poklon, Bebica će pozeleneti od muke!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Odnos Nenada Macanovića Bebica i Teodore Delić intrigira javnost od samog ozvaničenja njihove veze. Ona nekoliko puta istakla da intimni odnos pred kamarama želi da izbegne, ali su emocije ovog puta preovladale, te su oni jutro dočekali u strasnom zanosu.

 Teodora Delić je pre ulaska u "Elitu" bila povezivana sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem, iako je u više navrata svaku povezanost sa njim izričito demantovala. Nakon njenog prvog se*sualnog odnosa pred kamerama, oglasio se i on, Taki, pa otkrio da sprema specijalan poklon, kojim će častiti Bebicu i Teodoru:

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Mašala. Čestitam, poslaću im novu majicu. Ja glasam za ljubav. Nek su živi i zdravi samo da se ne svađaju - bio je kratak Taki.

Taki je podržao njihovu vezu i ljubav, a Teodorina majka je takođe smatrala da je bilo krajnje vreme da imaju odnose, s obzirom da su već četiri meseca u ljubavnom odnosu. Ne znamo kako će shvatiti i prihvatiti Takijev poklon i da li će Bebici zasmetati što ih Majin otac čašćava, ali definitivno svi željno iščekuju da vide njihovu reakciju, kada budu ugledali nove majice, koje su zaslužili, kako Taki kaže, prvim intimnim odnosom pred kamerama.

Inače, mnogi i dan-danas sumnjaju u Teodorine emocije i tvrde da je ona sa Bebicom zarad nekog višeg cilja, te da je pitanje vremena kada će ga iskoristiti za rijaliti i šutnuti, dok njena majka smatra da je potpuno iskrena i da se zaista zaljubila u Macanovića, zbog čega druge muškarce i ne primećuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading