ANITA ZATRAŽILA MATORI RAZVOD: Papiri hitno stižu u Elitu, sada je stvarno KRAJ!

Autor: P. R.

Zadruga

15.12.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta odluka, Anita Stanojlović presekla!

ANITA ZATRAŽILA MATORI RAZVOD: Papiri hitno stižu u Elitu, sada je stvarno KRAJ!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom pauze za sinoćnje emisije "Gledanje snimaka", aktuelne učesnice rijaliti programa "Elita", Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, osamile su se u vešeraju i razgovarale o svom turbulentnom odnosu nakon starletine prevare, koja je sada totalno promenila priču i na svačije iznenađenje zatražila razvod od Tomićeve.

- Evo je moja žena, gospođa. Dobro je da nismo zvali ozbiljne pevače za svadbu za kuma - rekla je Matora.

- Zvaćemo za razvod - istakla je Anita šta želi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita

- A onda Anđelo da izj*** i mene i tebe. Verujem da jedva čeka da te vidi Anđelova mama, ona obožava devojke kao ti - rekla je Matora.

- Ja sam Anđela pitala kada je bio sa Sanjom, jer sam ja mislila da ju je Sanju nju prevarila sa Anđelom - ubacila se Sanja.

- Oni su bili u k**s kombinaciji, a moji je drug, meni nije jasno kako si mogla da mi briješ noge, p**** jer si se sve vreme folirala dok si bila sa mnom. Tebe će ovde svako da j***, ti si top p**** za j****e, sve daješ - šokirala je Matora načinom na koji je govorila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita Zadruga 7

- Meni je Anđelo davao znakove - kazala je Anita.

- Ti si mene provocirala sa Bilalom, i sada sa ovim. Govorila si da me voliš, pa si pričala da me nikada ne bi prevarila. Lagala si me za sve, a ja se sa tobom nikada ne bih pomirila jer znam da nikada ne bih prešla preko toga. Ja sam tebi govorila da me pustiš da mi ne govoriš da me voliš, da ne pominješ dete, a ti si sve to radila i posle kada si bacila oko na drugoga. Ovo što radiš sa Anđelom, takva si trebala da budeš posle Matee. Ljudi su u pravu ja se ne bih pomirila sa tobom iz jednog razloga jer ne bih izdržala. Nije ni Sanja ništa bolja, ali šta bi bilo da smo se mi pomirile? - upitala ju je Matora.

- Ne bih na silu došla do razgovora. mene ne boli k****, ja ne želim nju da vidim ovakvu - rekla joj je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita 7

- Ja sa tobom pričam lepo, a ti glumiš. sada tek dobro pričaš. Ja nisam normalna zbog tebe, a ti ljubomorišeš zbog Lejdi Di a šta ti radiš - rekla joj je Matora.

- Ja nisam prestala da te volim, ali smanjilo se i smatram da će nestati ako se ovo desi - kazala je Anita.

- Ma da, pa si našla mene da ložiš - dodala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Matora Matora Elita matora zadruga matora biografija Jovana Tomić Matora jovana tomić matora biografija matora i anita matora i anita akcija Matora i Anita Elita matora i anita zadruga anita i matora anita i matora akcija Anita i Matora Elita Anita i Matora Zadruga Anita Elita anita zadruga Anita Stanojlović Anita Stanojlović Elita Anita Stanojlović Zadruga anita stanojlović biografija Anita Stanojlović Instagram Anita Stanojlović najnovije vesti anita stanojlović godine anita stanojlović godište Matora i Anita razvod Anita i Matora razvod

Komentari (0)

Loading