ALEKS I CAR SLAVE NAKON MAJINOG ULASKA U ELITU: Podelili srećne vesti, čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zadruga

14.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par iz "Zadruge" sa svojim fanovima podelio radosne vesti, Marinkovićeva ni ne sluti šta se dešava.

ALEKS I CAR SLAVE NAKON MAJINOG ULASKA U ELITU: Podelili srećne vesti, čestitke stižu sa svih strana!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Bivši rijaliti učesnici "Zadruge", Aleksandra Nikolić i Filip Car, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako trudna starleta nedavno stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika. Njih dvoje trenutno uživaju u ljubavi i željno isčekuju da im na svet dođe ćerka.

Oni su se danas oglasili na svojim Instagram profilima i podelili lepe veste. Naime, Aleks i Car danas proslavljaju 11 meseci ljubavi. Oni su se u decembru prošle godine smuvali tokom boravka u rijalitiju, kad je ona zbog emocija koje je osetila prema Filipu javno ostavila tadašnjeg dečka, Dejana Dragojevića

Nikolićeva i Filip su na svojim profilima podelili čestitke koje su dobijali od fanova, kao i ljubavne kompilacije koje su im napravili u znak podrške. 

Inače Maja Marinković se sinoć uselila u "Elitu" i već nekoliko puta potkačila bivšeg dečka i njegovu trudnu verenicu, a mnoge zanima da li će Aleks i Car ostati imuni na javne prozivke koje dobijaju od nje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković ulazak u Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading