ZAVRŠNI UDARAC MAJE MARINKOVIĆ: Pred ulazak u Elitu javno potkačila Cara i trudnu Aleks! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica provokacija pred odjavljivanje sa društvenih mreža zadala još jedan udarac bivšem i njegovoj verenici.

ZAVRŠNI UDARAC MAJE MARINKOVIĆ: Pred ulazak u Elitu javno potkačila Cara i trudnu Aleks! (FOTO)

Foto: ATA Images

Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram povodom povratka Milana Miloševića na ružičastu televiziju. 

Kako je otkrila, u ponedeljak veče odigraće se čak dve emisije koje će on voditi - "Vanredno ubacivanje" i "Pretres nedelje sa Milanom". Kako je Republika već otkrila, u pitanju je starleta i bivša zadrugarka Maja Marinković, čiji ulaska takmičari "Elite" željno iščekuju svake nedelje.

 

 

Maja je na svom Instagram profilu usnimila kako se polako pakuje za ulazak i useljenje na imanje u Šimanovcima, a izgleda da je pre odjavljivanja sa mreža odlučila da bivšem dečku Filipu Caru i njegovoj trudnoj verenici Aleksandri Nikolić zada poslednji udarac. 

Naime, ona je usnimila skupocen nakit koji je dobila od podrške i svima stavila do znanja da su to ljudi koji su podržavali njenu ljubav sa Filipom, tako što je napisala "lemurijada".

Poznato je da su se Maja i Car zvali lemuri i da su po tome i njihove fan stranice dobile naziv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

12.11.2023 15:56

Moram da priznam da sam na malo bila razočarana izborom radulovićke da vodi emisije posle dušice, jer nije dovoljno profi, iako nije bila toliko loša, jer se manje kreveljila...na tom mestu sam uvek videla ili Šopićku ili Darka...ali sad sam pročitala da je za ponedeljak predviđen Milan Milošević...mislim da je on JEDNAKO DOBAR, REČIT i ZANIMLJIV kao Ivana i Darko...svaka čast Milici Mitrović...