NOVI LOM NA IMANJU! Zola izbacio Miljanu iz hotela - Kulićeva prolazi kroz pakao, ne zna šta ju je snašlo!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić nastavili su da prave haos, ukućani šokirani.

NOVI LOM NA IMANJU! Zola izbacio Miljanu iz hotela - Kulićeva prolazi kroz pakao, ne zna šta ju je snašlo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola juče su spustili loptu i odlučili da boravak u rijalitiju nastave bez svađe, međutim, danas je došlo do novih problema i bivši par je otkopao ratne sekite i to brže nego što je bilo ko mogao i da zamisli. 

Njih dvoje su ponovo napravili haos i jedno drugombacali stvari u jezero. Obezbeđenje ih sve vreme pratilo u stopu, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna, a garderoba i obuća je htela svuda, pa je imanje u Šimanvocima zbog njihove svađe bilo demolirano. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Kako bi dodatno napakostila Zoli, Kulićeva je krenula da urinira po njegovim stvarima. Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama, a publika se zgrozila.

Nakon haosa, Miljana je otišla u hotel, kako bi odspavala, a Zola je nastavio da je provocira, pa joj stavio do znanja da nema odmora. U jednom momentu je ona uzela svoje stvari i posteljinu, pa otišla u Belu kuću, dok ju je on pratio u stopu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading