SVE JE DOGOVORENO, REŽIRALA JE SA SVOJOM EKIPOM: Nakon skandaloznog raskida Matore i Anite pojavile se ŠOK OPTUŽBE!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Marija Kulić, obelodanila poruku koja joj je stigla na društvenim mrežama.

SVE JE DOGOVORENO, REŽIRALA JE SA SVOJOM EKIPOM: Nakon skandaloznog raskida Matore i Anite pojavile se ŠOK OPTUŽBE!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što je otkriveno da je Anita Stanojlović varala Jovanu Tomić Matoru čak i na dan njihovog venčanja i da se sve vreme dopisivala sa Mateom Car nastao je haos u Beloj kući, ali i u javnosti. Mnogi bivši zadrugari oglasili su se povodom ove teme, kako bi dali svoj sud, a među njima je i Marija Kulić. Marija je na svom Instagram storiju podelila zanimljivu poruku koja joj je stigla od nepoznate osobe. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Matora i Anita raskid Elita

Ma ona bre zaboravljena, sedam godina je nema nigde, i onda se kao udaje. To je sve dogovoreno da bi Matora ove sezone imala priču, našla je Anitu koja je labilna osoba i sve joj je smestila - pisalo je na Instagramu Marije Kučić. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić Instagram

- Sad kao drami oko porukica, a šta je ono, pa ništa... Nema ni golih slika, to je sve Matora režirala sa svojom ekipom i evo sad je opet glavna priča u rijalitiju - objavila je Marija koja je među retkima koji nisu na strani Matore. 

Podsetimo, Matora je na ivici nervnog sloma od kada joj je Anita priznala da se dopisivala i flertovala sa drugom devojkom. Jovana je noćas skinula i burmu i najavila razvod posle nekoliko meseci braka koji je sklopljen na moru u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading