SAOPŠTENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI STANOJLOVIĆ: Njena majka će od BRUKE propasti u zemlju zbog OVOGA!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari saznali za nove informacije o Aniti Stanojlović!

SAOPŠTENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI STANOJLOVIĆ: Njena majka će od BRUKE propasti u zemlju zbog OVOGA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita

Slađa Lazić Poršelina sela je u vešeraj sa Milenom Kačavendom i Samirom Ramovićem, te je tom prilikom komentarisala prevaru Anite Stanojlović o kojoj bruji region mesecima unazad.

- Kaže meni Matora: "Je l' si svesna da je ona mene varala na medenom mesecu" - rekla je Kačavenda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari pričaju o Aniti Stanojlović

 

- A odvela je na Zanzibar...Ova joj je verovatno govorila da hoće svadbu kao dokaz ljubavi, nego o tome neće Matora ni da priča. Zamisli ti da ti držiš lajv na Svetom Stefanu i da ti ovo radiš, šalješ snimke gole pi**e, žena ti sedi sa kumovima dole. Ne da si dr**a, nego si ku**a - rekla je Poršelina.

- Ali ti se budiš pored nekoga i ležaš s nekim uveče a ne možeš očima da ga gledaš. Matora je rekla je da je htela da joj kupi stan u Kruševcu zbog deteta - rekla je Kačavenda.

- Tačno sam znala da je pikirala stan, kažem ja Đedoviću

- Ja kažem Matoroj: "Zamisli da si otišla na veštačku oplodnju, nisi potpisala predbračni Ugovor za koji je advokat molio, imaš sve to na glavi, pa onda da otvoriš prozor i skočiš" - rekla je Milena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari pričaju o Aniti Stanojlović

 

- Nadam se da nije prepisala stan na Anitu, a ove su se venčale, znači dobija pola stana, je**m ti ku**inska posla...E Slađo, glupa si kao ku**c. Koja sam ja starleta, koji sam ja ku**c?! Ja idem iz ove "Elite" da berem maline u Arilju, gotovo - rekla je Slađa.

- To ne možeš da naučiš, to se rodi tako - rekla je Kačavenda.

- Mama rodila lepoticu, devojčicu, da se uvlači u krevete i da...Mene kada su pitali za Anitu, ja sam rekla da će do poslednjeg dinara sve da bude, da ja ne verujem u to i da je Anita pokvarena i podla...Odj**o je Zola, odje**o je Marko Marković. Da, da, da, jurila je Marka Markovića, pa se je**la sa njim - rekla je Poršelina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading