NA OVO VENČANJE JE MATORA PUKLA ČITAVO BOGATSTVO: Anita je srušila bajku preko noći, a DETALJI svadbe u Crnoj Gori će vas IZBEZUMITI!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je izgledalo skupoceno venčanje Anite Stanojlović i Matore!

NA OVO VENČANJE JE MATORA PUKLA ČITAVO BOGATSTVO: Anita je srušila bajku preko noći, a DETALJI svadbe u Crnoj Gori će vas IZBEZUMITI!

Foto: instagram, shutterstock

Anita i Matora

Aktuelna učesnica najgledanijeg rijalitija Jovana Tomić Matora prethodne noći doživela je nervni slom nakon suočavanja sa Mateom Car koja je ušla u Elitu i priznala sve detalje o aferi sa njenom venčanom suprugom Anitom Stanojlović.

Matea je priznala da su se sve vreme dopisivale, čule kao i dogovarale viđenje u stanu Matore kada ona ode u Japan, ali da se zbog brzog ulaska u rijaliti to ipak nije dogodilo.

Foto: Instagram.com

Anita Stanojlović i Matora venčanje u Crnoj Gori

 

Ljubavnica Anite Stanojlović otkrila je i da je dobijala eksplicitne fotografije sa dana venčanja, kao i da je malo falilo da na samom činu izusti "ne".

Učesnica Elite želela je da tetovira kapljicu vode koja je podseća na Mateu, a prepiske koje su puštene u javnost pokazuju sve detalje prevare.

 

Matora je nakon skandala umalo nasrnula na zakonitu ženu, kukala na sav glas i žalila što je potrošila basnoslovnu cifru za venčanje iz snova Anite dok ju je ona varala sa drugom.

O njihovoj svadbi na obali mora u Crnoj Gori brujao je region, a sve je bilo onako kako je želela upravo Anita, koja nije finansirala ništa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading