MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO KAKO ĆE IZGLEDATI NJEGOV PRVI SUSRET SA ĐEDOVIĆEM: Voditelj razvezao jezik, pa priznao istinu o odnosu sa KOLEGAMA!

Autor:

Zadruga

07.11.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je otkrio da li će se izviniti kolegama i šta očekuje od Marka Đedovića.

MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO KAKO ĆE IZGLEDATI NJEGOV PRVI SUSRET SA ĐEDOVIĆEM: Voditelj razvezao jezik, pa priznao istinu o odnosu sa KOLEGAMA!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Nikola Mutic/Dragan Kadic

Voditelj Milan Milošević večeras je gost svog kolege Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou". Ovo je Milanovo prvo pojavljivanje na Pinku nakon što je dao otkaz pre nekoliko meseci.

Milan je odgovarao na škakljiva pitanja Ognjena Amidžića, pa otkrio da li će se izviniti kolegama, Darku Tanasijeviću, Ani Radulović, Ivani Šopić kojima je rekao da nisu iskoristili pet minuta slave, a onda se osvrnuo na reakciju Marka Đedovića, kada ga bude ugledao u Eliti:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

- Nemam ja šta da se izvinjavam, ja nemam veze sa odlaskom Dušice Jakovljević, moji pregovori su počeli pre njenog odlaska, tako da nemam veze sa tim. Sa kolegama sam u dovoljno dobrim odnosima. Đedović će mi se obradovati, jer zna da sam najbolji - rekao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.11.2023 05:31

Svaka ti čast Milane što si priznao kad i gde si pogrešio...Lesi se vraća kući...TO NIJE PORAZ, NEGO POBEDA SAMOG SEBE...SVAKA TI ČAST...PAMET U GLAVU I NAPRED...