ZOLA STIŽE NA PINK: Sad je zvanično, ovo su mnogi čekali! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar spreman da razveže jezik.

ZOLA STIŽE NA PINK: Sad je zvanično, ovo su mnogi čekali! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Zola

Već dugo se na društvenim mrežama spekuliše u oluasku Lazara Čolića Zole u rijaliti "Elita", što mnogi iščekuju kako bi videli reakciju Miljane Kulić, ali iz dana u dan pratili njihov odnos koji je godinama već jako turbulentan. 

Zola je nedavno od svojih fanova tražio da mu postave pitanja, na koje je davao odgovore, a prvo od njih bilo je vezano za njegov ulazka u "Elitu". Naime, on je na pitanje da li ulazio, potvrdio da će uskoro pnovo živeti pod kamerama rijalitija.

On se danas oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i svima otkrio da večeras stiže u zgradu Pinka na Dedinju jer će biti gost u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga". 

Republika

Foto: Instagram.com

Zola Instagram

On će tamo govoriti o svim gorućim dešavanjima iz Elite, a sigurno je da publiku najviše zanima šta ima da kaže o Miljani, Nenadu Macanoviću Bebici i Teodori Delić

 

Mnogi čekaju da se Zola svakog trenutka pridruži takmičarima u Beloj kući, ali televizija Pink još uvek nije izdala zvanično saopštenje, što ne sprečava njegove fanove da se svakog petka nadaju njegovom ulasku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

02.11.2023 21:57

On je zaboravio da je pio psiho terapiju zbog psiho mixy i njenog konstantnog maltretiranja i batina.Nisu pare vaznije od zivota Colicu.