HITNO OGLAŠAVANJE VANJE RAŠOVE: Raskrinkane sve PREVARE Filipa Cara, evo šta je radio trudnoj Aleks IZA LEĐA! (FOTO)

Autor: P. R./ O. B.

Zadruga

29.10.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se hitno oglasila za Republiku, poptuno raskrinkala Filipa Cara i njegovo neverstvo!

HITNO OGLAŠAVANJE VANJE RAŠOVE: Raskrinkane sve PREVARE Filipa Cara, evo šta je radio trudnoj Aleks IZA LEĐA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Nakon što je Republika objavila skandalozne prepiske Filipa Cara sa bivšom učesnicom rijalitija "Zadruga", Vanjom Rašovom, na kojima se jasno vidi kako planira da prevari trudnu izabranicu Aleksandru Nikolić, stupili smo u kontakt sa atraktivnom starletom, koja je šokirala svojim priznanjem.

Naime, kako je bivša zadrugarka otkrila, njoj je Car pisao i dok je sa trudnom Aleks boravio na romantičnom putovanju u Parizu.

- Istina je da mi je Filip pisao u više navrata, reagovao mi je na "storije" i zvao me još pre nego što je ušao u "Zadrugu" da se vidimo, ali to je radio i u poslednje vreme. Pitao me je kad ću doći u Hrvatsku, ja sam mu rekla da ne planiram, međutim, sad mi se javila i Aleksandra, koja kaže da mi je on nudio 500 evra kako bi došla kod njega... Mislim, kakve su to priče? Nisam joj ništa odgovorila - istakla je Rašova za naš portal, a zatim i otkrila kako je Nikolićeva došla do saznanja da je bilo nečega između nje i Cara:

Republika

Foto: ATA Images, printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić, Filip Car i Vanja Rašova

- Ne znam, moguće da mu je gledala koga prati na Instagramu ili mu je kopala po telefonu, što me ne čudi, jer je on mene često zvao. Čak i kad je nedavno bio u Parizu sa njom - otkrila je Vanja za Republiku.

Inače, ovim povodom pozvali smo i najboljeg prijatelja bivše zadrugarke, Đoleta Kralja, koji ne krije da je upiznat sa čitavom situacijom, te ističe za nas portal:

- Meni je ona to sve ispričala, poverila mi se, ja sam ostao šokiran, mada šta i očekivati od takvih osoba. Meni je to negde očekivano da uradi. Ja da sam na njenom mestu, ja bih to drugačije! Rekao sam joj odmah da sam za nju tu, šta god joj bude trebalo. A ne više da zavlači devojke, ko zna koliko je njih još - rekao je Đole za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading