CAR PONOVO VARA TRUDNU ALEKS: Otkrivamo ŠOK PREPISKE vrelog sadržaja sa bivšom zadrugarkom, zove je u Crikvenicu! (FOTO)

Autor: P. R. / O. B.

Zadruga

29.10.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car opet namagarčio trudnu izabranicu Aleksandru Nikolić!

CAR PONOVO VARA TRUDNU ALEKS: Otkrivamo ŠOK PREPISKE vrelog sadržaja sa bivšom zadrugarkom, zove je u Crikvenicu! (FOTO)

Foto: ATA Images, printscreen/RTV Pink

Aleksandra Nikolić, FIlip Car i Vanja Rašova

Bivši učesnici "Zadruge", Aleksanda Nikolić i Filip Car, nakon svih turbulencija rešili su da obnove svoj odnos i nastave tamo gde su stali, međutim, njihova sreća nije potrajala dugo, jer su na adresu redakcije našeg portala pristigle prepiske hrvatskog zavodnika sa jednom od bivših učesnica popularnog rijalitija, starletom Vanjom Rašovom.

Naime, kako se može videti u porukama koje je Republika dobila u posed, Car je neprestano molio Rašovu da mu se pridruži u rodnoj Crikvenici, kako bi bili intimni, i to u periodu dok je bio u ljubavom odnosu sa Nikolićevom.

- Mala, kad ćeš u Hrvatsku malo - pitao je Car bivšu zadrugarku.

- Ne znam - odgovorila je ona, na šta je on reagovao sa emotikonom đavola.

- Da nisi u Beogradu - glasila je jedna od narednih poruka, a zatim je Vanju pozvao na video poziv.

- Vanjice, šteta što te nisam u "Zadruzi" - istakao je Car, aludirajući na intimne odnose, a kako će reagovati Aleksandra, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading