ANA I BULIĆ PONOVO ZAJEDNO: Osvanula ŠOK fotografija nakon SUĐENJA sa Ivanom Marinkovićem!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i njena najveća ljubav uhvaćeni zajedno nakon skandala!

ANA I BULIĆ PONOVO ZAJEDNO: Osvanula ŠOK fotografija nakon SUĐENJA sa Ivanom Marinkovićem!

Foto: instagram.com/printscreen

Ana i Aca

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić šokirala je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona se uslikala sa Acom Bulićem u njegovom automobilu i stavila emotikon srca.

- Mi imamo neka važna posla - poručila je Ana.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Ovo je prvi put da se Ana i Aca uslikaju zajedno i objave sliku otkad su Milena Kačavenda i Marko Đedović otkrili da oni zapravo nisu ni bili u vezi, te da je Ćurčićeva na sve načine pokušavala da ga osvoji.

Inače, Ana je danas trebalo da se pojavi na sudu i suoči sa Ivanom Marinkovićem, kog je tužila zbog narušavanja ugleda i časti. Ana se nije pojavila, a Marinković je urnisao nekadašnju cimerku.

- Ko zna gde je Ana i šta radi! Možda se nije probudla na vreme... možda je na lečenju, ja ne znam. S obzirom da se ne pojavljuje u medijima poslednjih meseci, nadma se da nije nešto ozbiljno. Znamo da je izjavljivala da treba da ide na lečenje, stvarno ne znam. Automatski sa se setio Jelena Golubović i medijacije, ni ona se nije pojavila... ali baš me zvala juče... eto, da je ona tu, ko zna šta bi bilo - rekao je on za "Pink.rs". 

Republika

Foto: shutterstock,Instagram.com, youtube.com/AmiG Show

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading