DOKAZ CRNO NA BELO! Fanovi raskrinkali Anu Ćurćić - nevenčana supruga Ace Bulića joj je PLATILA slavu, a ona joj je zabila NOŽ U LEĐA!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi raskrinkali Anu Ćurčić, finansirala je nevenčana supruga Ace Bulića, sve isplivalo na videlo!

DOKAZ CRNO NA BELO! Fanovi raskrinkali Anu Ćurćić - nevenčana supruga Ace Bulića joj je PLATILA slavu, a ona joj je zabila NOŽ U LEĐA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Drugoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", Ana Ćurčić, nedavno je samoinicijativno potvrdila gostovanje u emisiji na TV Pink na društvenoj mreži Instagram, a nakon toga, iz sebi znanih razloga, se nije pojavila u istoj.

Kako je tokom emisije "Narod pita" javno obelodanila da je u vezi sa Acom Bulićem, svi su se pitali gde je zapravo Acina nevenčana surpruga, Anđela, i kako ona gleda na njegov blizak odnos sa Anom po završetku rijalitija.

Republika

Foto: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Uplatnica nevenčane supruge Ace Bulića

Fanovi su poslali dokaz da je Anđela platila Ćurčićevoj celu slavu, tj. Đurđevdan, što je sve išlo preko tada jedne od glavnih adminki Aninih lavica, Hristine iz Bujanovca, te je jasno da ju je ispoštovala u svakom smislu.

Takođe, Ana je po izlasku u emisiji "Narod pita" takođe izjavila da je Anđela prva osoba koja ju je zagrlila po završetku, kao i da je ona "jedan veliki brat", sa čime se složila i Zorica Marković u tadašnjoj emisiji, te je zbog toga bilo upitno kako su Aca i Ana odjednom zajedno, kada on ima nevenčanu suprugu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Podsetimo, Marko Đedović je toko boravka u "Eliti" otkrio da ima dokaze da Ana i Aca zapravo nisu zajedno, da je sve to farsa za široke javne mase, te je i otkrio da se Bulić u par navrata pravio da spava, kako ga ne bi Ana "smarala".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading